Chcete ugrilovat sele, vepřovou kýtu, krůtu nebo krocana

Termíny, místacenu Vám spočítáme na základě vaší poptávky.

Podrobnější informace

Volejte 725 306 191

HOVĚZÍ - TELECÍ - SKOPOVÉ MASO

Původ masa - chov a porážka v České republice 

objednat telefonicky +420 725 306 191

Výsekové maso, tedy maso pro určené pro běžný prodej také obyvatelům je bouráno na základní celky. Maso zde v prodeji je očištěné tak, aby se dalo dobře použít pro kuchyňskou přípravu jídel.

Hovězí maso je maso ze skotu, tzn. jalovic, krav, volků a býků. Hovězí maso je zdravé. Je v něm velké množství bílkovin a minerálů. Přispívá k přirozené rovnováze ve výživě a tím je spadá do zdravého stravování.

Hovězí maso je rozdělováno na přední a zadní. Není to totožné s přední a zadní částí zvířete). Přední maso se vyznačuje tím, že to jsou hlavně menšími svaly, které hojně obsahují vazivo a jsou tučnější. Zadní maso je tvořeno většími libovějšími svaly.


Vyberte podkategorii:
KAM dodáváme - místa dodání (na adresu, dohodnuté místo)
Jihočeský => Okres Písek, (G) čtvrtek a pátek Strakonice - rozvoz na adresu v okr., čt a pá Okres Strakonice (G), čtvrtek, pátek Tábor - rozvoz na adresu v okr., čt a pá Okres Tábor (G), čtvrtek, pátek Písek - rozvoz na adresu v okr., čt a pá Jihomoravský =>> Blansko (SG), pondělí až pátek Boskovice (S-G), pondělí až pátek Brno (S-G), pondělí až pátek Břeclav (S-G), pondělí až pátek Bučovice (S-G) pondělí a středa Dolní Dunajovice (S-G), středa, pátek Dolní Kounice, úterý, čtvrtek Hodonín (S-G), středa, pátek Hustopeče (S-G) středa a pátek Ivančice (S-G), úterý a čtvrtek Kyjov (S-G),pondělí, středa a pátek Lednice (S-G), středa a pátek Mikulov (S-G) středa a pátek Moravský Krumlov (S-G), úterý a čtvrtek Pavlov (S-G), středa a pátek Pohořelice (S-G), úterý a čtvrtek Rosice (S-G), úterý a čtvrtek Slavkov u Brna (S-G), pondělí, středa a pátek Tišnov (S-G), pondělí až pátek Valtice (S-G), středa a pátek Znojmo (S-G), čtvrtek Židlochovice (S-G), úterý a čtvrtek Královéhradecký=> Hradec Králové - rozvoz na adresu v okr., čt a pá Hradec Králové (G), čtvrtek, pátek Moravskoslezký=> Frýdek Místek (S-G), středa Ostrava (S-G), středa, pátek Olomoucký=> Kojetín, středa (S+G) Mohelnice (S-G) Olomouc, pondělí, středa, pátek (S+G) Pardubický=> Heřmanův Městec - rozvoz na adresu, čt a pá Heřmanův Městec, čtvrtek, pátek (G) Pardubice - rozvoz na adresu, čt a pá Pardubice, čtvrtek, pátek (G) Přelouč - rozvoz na adresu, čt a pá Přelouč, čtvrtek, pátek (G) Seč - rozvoz na adresu, čt a pá Seč, čtvrtek, pátek (G) Plzeňský=> Okres Plzeň-jih - rozvoz na adresu v okr., čt a pá Okres Plzeň-jih, čtvrtek, pátek (G) Okres Plzeň město, čtvrtek, pátek, (G) Okres Plzeň-město - rozvoz na adresu v okr., čt a pá Okres Plzeň-sever - rozvoz na adresu v okr., čt a pá Okres Plzeň-sever, čtvrtek, pátek (G) Okres Rokycany - rozvoz na adresu v okr., čt a pá Okres Rokycany, čtvrtek, pátek (G) Praha=> Praha - rozvoz na adresu, čt a pá Praha (G), čtvrtek, pátek (G) Středočeský=> Benešov, dodání na adr. v okr., čt+pá Benešov, dohod. místo dodání v okr. , čt+pá Beroun, dodání na adr. v okr., čt+pá Beroun, dohod. místo dodání v okr., čt+pá Kladno, dodání na adr. v okr., čt a pá Kladno, dohod. místo dodání v okr.,čt+pá Kolín - rozvoz na adresu v okr., čt a pá Kolín, čtvrtek, pátek, G Kutná Hora, čtvrtek, pátek, G Kutná Hora - rozvoz na adresu v okr., čt a pá Nymburk - rozvoz na adresu v okr., čt a pá Nymburk, čtvrtek, pátek, G Okres Praha-západ, čtvrtek, pátek, G Okres Příbram, čtvrtek, pátek, G Okres Rakovník, čtvrtek, pátek, G Praha - východ (A) rozvoz na adresu v okr., čt a pá Praha-západ, rozvoz na adresu v okr., čt a pá Příbram rozvoz na adresu v okr., čt a pá Rakovník - rozvoz na adresu v okr., čt a pá Ústecký=> Hrobce Vysočina Chotěboř - čtvrtek, pátek (A) Chotěboř - čtvrtek, pátek (G) Zlínský=> Bystřice pod Hostýnem, středa, (SG) Kroměříž (S-G), středa, pátek Otrokovice, středa, (S-G) Uherské Hradiště, středa, pátek, (S-G) Uherský Brod, středa (S-G) Valašské Klobouky, středa (S-G) Valašské Meziříčí, středa (S-G) Vsetín, středa, pátek (S-G) Zlín, středa, pátek (SG)
Filtrování | cena produktu: | forma uzeniny (sýr):

Hovězí maso - přední a zadní

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Hovězí kližka (T)1/-kg151.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Hovězí kližka je z nohy zvířete, "předloktí". Jak přední, tak zadní kližka jako maso obsahuje hodně vaziva. Z tohoto důvodu se hodí pro přípravu guláše.
Hovězí přední s kostí býk, a podplečí min. 35 kg (T)5/-kg137.00 Kč0.00 Kč

Objem: nejméně 5 kg
Balení: volně loženo
Podplečí ("Chuck Roll Eye"). Paradoxem je to, že je to část masa, která se nachází nad plecí. Podplečí se označuje též jako péro. Je to přední část hovězího hřbetu za krkem a navazuje na vysoký roštěnec. Připomíná (strukturou i vzhledem) vysoký roštěnec.
Hovězí přední bez kosti - KRK (T), min. 1 kg3/-kg198.00 Kč0.00 Kč

Objem: min. 1 kg
Balení: vakuově zabaleno
Maso z krku je vhodné na guláš, je to alternativa za maso z kližky, kterou někteří lidé na výrobu guláše nechtějí použit. Je to maso kus masa s prorostlou svalovinou a silnou vlákninou. Používá se také jako mleté maso, pro výrobu klobás.
Hovězí kližka OSSOBUCO (T)1/-kg159.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 400 g
Balení: vakuované
Ossobuco je kližka, jde speciální řez kližky i s morkovou kostí. Kost dává výraznou hovězí chuť. Považováno za pochoutku.
Hovězí pupek - nízký, váha cca 0,5 kg kus, minim. nákup 1 kg (T)1/-kg230.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 0,5 kg kus
Balení: vakuované
Pupek je plátek masa, které je výjimečně chutné. Je umístěno ve spodní částí břišních svalů. Vhodné na vaření a dušení, z vyzrálých kusů je možno připravit skvělé steaky.
Hovězí roštěná bez kosti/nízký roštěnec, váha cca 4,5-6 kg, min. 1 kg (T)1/-kg316.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 4,5-6 kg
Balení: vakuované
Nízký roštěnec vhodný pro minutky. Po vyzvrátí.
Hovězí vysoký roštěnec bez kosti, váha cca 2-3 kg, min. 1 kg (T)1/-kg203.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 2-3 kg
Balení: vakuované
Vysoký roštěnec vhodný pro minutky. Po vyzvrátí.
Hovězí svíčková, hmotnost celé svíčkové cca 2,5 kg (T)1/-kg747.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 2,5 kg
Balení: vakuované
Svíčková ("Tenderloin") je pruh svaloviny pod páteří (roštěncem). Posuzuje se jako nejlahodnější, čemuž odpovídá i cena. Tím, že je svíčková vystavena malé námaze, je maso ze svíčkové křehké, jemné, libové a vláknité. Ze špičky se připravuje výborný tatarský biftek.
Hovězí veverka (T)1/-kg173.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Veverka, tato část masa je umístěna pod páteří zvířete, před svíčkovou. Veverka má dlouhá a velmi hrubá vlákna. Je to sval, který namáhaný. To má vliv na to, že steak z veverky nebude sice příliš křehký, ale má však výraznou chuť. Tak jako všechny svaly, které jsou namáhané. Obvykle se krájí na poloviny po délce. což napomáhá lepší přípravě.
Hovězí kýta s kostí (T)1/-kg167.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Hovězí kýta s kostí obsahuje řadu dalších mas vhodných pro grilování, avšak musí jít o speciální plemena a masa vyzrálá.
Hovězí výrobní - výřez - minimální objednávka 1 kg (T)1/-kg129.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca minimální objednávka 1 kg
Balení: vakuované
Jde o ty části masa, které jsou výsledkem bourání masa a nemají využití jako celek. Používají se zejména jako mleté maso. Vhodné na hamburgery.
Hovězí zadní - plec bez kosti, váha min. 13 kg (T)1/-kg201.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 13 kg min
Balení: vakuované
Dodává se jako celek, minimální váha 13 kg, Obsahuje velkou plec, pero - loupaná plec, falešná svíčková, také se jí říká židovská svíčková
Hovězí zadní - kýta bez kosti, objednání min. 1 kg, (T)1/-kg215.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca dle objednávky, min. 1 kg
Balení: vakuované
Hovězí maso - mletý polotovar (T)1/-kg137.00 Kč0.00 Kč

Objem: dle objednání, nejméně 1 kg
Balení: vakuované
Hovězí kosti - morkové (T)3/-kg42.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 3 kg
Balení: volně balené
Morková kost jsou dlouhé hovězí kosti, pro kuchyňskou přípravu rozřezané na krátké části. Tloušťka kostní hmoty je obvykle kolem 1 cm a jejich průměr je kolem 4 – 8 cm. Vnitřek kosti je vyplněn morkem. Morkové kosti jsou významnou surovinou pro přípravu velmi kvalitních vývarů a omáček.
Hovězí kosti - harfa (T)1/-kg20.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Kosti harfa pocházejí z páteře, jsou skvělé pro vývary.
Hovězí oháňka - kus váha cca 1,5-2 kg, na polévku (T)1/-kg129.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca kus 1,5-2 kg
Balení: vakuované
Používá se do polévek (pro specialisty) nebo při přípravě ragů.
Hovězí žebro s kostí (T)1/-kg121.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vhodné na polévku.

Hovězí a telecí - celé kusy/části

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Hovězí maso - býk celý, (T) cena podle aktuální situace1/-kg125.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Hovězí maso - býk celý, cena podle aktuální situace

Hovězí masa - steaková

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Hovězí flank steak - mokré zrání - na výběr vcelku nebo porcované (S)2.5/-kg452.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Hovězí flank steak - mokré zrání - vcelku, nebo porcované. Maso se nachází se ve spodní části pupku, chuťově výrazný kus masa.
Hovězí krk (Chuck center filet) - mokré zrání (S)3/-kg367.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Jeden ze svalů krku navazujících na středový sval vysokého roštěnce. Je šťavnatý, jemný a výraznější chutí. Tartar
Hovězí loupaná plec (Top blade steak) - mokré zrání - v celku (S)2.5/-kg399.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Hovězí loupaná plec (Top blade steak) - mokré zrání. Hovězí loupaná plec je velký pod hřebenový sval ovládající ramenní kloub. Loupaná plec má jemná svalová vlákna, je hezky mramorovaná a top blade steak je tak po úpravě měkký a šťavnatý.
Hovězí nízký roštěnec bk. (Sirloin steak), suché zrání, vcelku nebo porcovaný, (S)2/-kg542.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí nízký roštěnec sk. (Sirloin bone in steak), suché zrání, vcelku nebo porcovaný (S)2/-kg494.98 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí pupek (skirk steak), suché zrání, na výběr vcelku nebo porcované, (S)2.5/-kg418.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Část pupku, který se nachází podél žeber, má hrubou strukturu vláken a je chuťově výrazný.
Hovězí svíčková (Fillet mignon), Na výběr bk. i sk., mokré i suché zrá., vcelku i porcované, svíčková palec, (S)1.5/-kg1076.00 Kč0.00 Kč

Objem: z kusu o váze 350 kg je k dispozici cca 3 kg svíčkové
Balení: vakuované
Hovězí svíčková (Fillet mignon) - mokré zrání, vcelku nebo porcované. Velmi libový sval uložený podél bederní části páteře. Protože je poměrně málo namáhán, tak se vyznačuje jemnými vlákny a maso je velmi křehké.
Hovězí veverka (Hanger steak), mokré zrání, (S)2.5/-kg410.00 Kč0.00 Kč

Objem: omezené množství
Balení: vakuované
Sval bránice, který je bohatě prokrvený sval, má velmi jemné mramorování. Je zavěšený pod páteří poblíž jater, od nich chytá silnou kořeněnou chuť.
Hovězí vysoký roštěnec b.k. (Rib eye steak), suché zrání, vcelku i na porce, (S)2/-kg527.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Vysoký roštěnec je jemné, tukem prorostlé šťavnaté maso, pocházející z přední čtvrtě. Vyznačuje se silným mramorováním, jemným lojovým krytím z vnější strany.
Hovězí vysoký roštěnec sk. (Rib eye bone in), suché zrání, vcelku i porc., (S)2/-kg516.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Vysoký roštěnec je jemné, tukem prorostlé šťavnaté maso, pocházející z přední čtvrtě. Vyznačuje se silným mramorováním, jemným lojovým krytím z vnější strany.
Hovězí zadní - květová špička (Rump steak), mokré zrání vcelku nebo porcované, (S)2.5/-kg463.00 Kč0.00 Kč

Nachází se v horní části zadní kýty. Z květové špičky se připravují steaky s jemnými žilkami tuku a výraznou chutí.
Hovězí zadní falešná svíčková (Eye round steak), mokré zrání, (S)2.2/-kg424.00 Kč0.00 Kč

Kulatý podlouhlý špalek masa, který má hrubší strukturu vláken.
Hovězí zadní kýta - ořech (Ball tip steak), mokré zr. - vcelku a porce, (S)2.5/-kg484.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Šťavnatý sval, který obsahuje větší množství barviva, který dodává steakům tmavé zabarvení.
M.Teres major - z plece, mokré zrání, (S)2.5/-kg419.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuově zabaleno
Steak z ramenního svalu, má jemná vlákna a je velmi šťavnatý.
T-bone steak - suché zrání - vcelku (S)1.5/-kg866.80 Kč0.00 Kč

Objem: cca 400 g
Balení: vakuované
Pojmenování získal podle hřbetní kosti ve tvaru písmene „T“, která protíná 2 svaly: nízký roštěnec a pravou svíčkovou.

Hovězí uzená masa, vnitřnosti

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Hovězí šunka z kýty celosvalová ABERDEEN - na váhu (T)1/-kg391.00 Kč0.00 Kč

Objem: na váhu
Balení: vakuované
Celosvalová šunka z hovězí kýty s příjemnou chutí hovězího masa. 95% hovězí masa.
Hovězí uzená masa - tepelně zpracováno, na výběr BRISKET - hrudí, 1,5 kg) A BAVET - pupek 0,4 kg (T)0.4/-kg266.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 0,4 a 1,5 kg
Balení: vakuované
Uzená masa z kvalitních částí hovězího vyzrálého masa, pupku - BAVET a hrudí - BRISKET, 96% masa
Uzený jazyk hovězí (T), cca 1 kg a1/-kg158.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 1 kg
Balení: vakuované

Skopové maso

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Jehňata bez hlavy - skopové (T)10/20kg227.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 10 - 20 kg
Balení: volně loženo
Jehňata mají hmotnost 10 kg do 20 kg, aktuální váha je podle skutečného stavu, možností dodavatele.

Telecí maso

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Telecí kýta 35-40 kg, na gril, (T), 35/-kg223.00 Kč0.00 Kč

Objem: 35-40 kg
Telecí kýta na grilování, tepelné ztráty 30 %, kost cca 10 kg.

Vnitřnosti a kosti - hovězí/telecí

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Hovězí dršťky ztužené - baleno 2 kg, min. nákup 1 kg (T)1/-kg93.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Hovězí játra - celé cca 2 kg, (min. nákup 1 ks) (T)2/-kg51.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 2 kg/kus
Balení: vakuované
Hovězí jazyk, ks cca 2,5-,4-0,5 kg, min. 1 ks (T)1/-kg101.00 Kč0.00 Kč

Objem: 2,5 kg za kus
Balení: vakuované
Hovězí jazyk, dopravíme jej na vaši adresu společně s dalším sortimentem od řezníka. Za dobrou cenu.
Hovězí ledvina - kus cca 300-400 g (min. 1 kg) (T)1/-kg15.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 300-400 g
Balení: vakuované
Hovězí slezina, kus cca 0,5 kg, (nákup min. 1 kg) (T)1/-kg15.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca celá 500 g
Balení: vakuované
Hovězí srdce, váha cca 1,2 kg, prodej celý kus (T)1/-kg51.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 1,2 kg
Balení: vakuované
Hovězí tes-tes (býčí žlázy) - kus cca 300 g, (min. nákup 1 kg) (T)1/-kg58.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 300 g
Balení: vakuované
Telecí játra (T) min 1 ks1/-kg280.00 Kč0.00 Kč

Objem: min. 1 ks
Balení: vakuované
Celkem:0.00 Kč

Po výběru odběrného místa je možno vložit zboží do košíku.

Druhy masa, rozdělení, názorné