Vepřová masa na rošt a pánev

Filtrování

Vepřová masa na rošt a pánev

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Vepřová KRKOVICE MARINOVANÁ - plátky masa bez kosti (T)5/-kg204.00 Kč0.00 Kč

Objem: plátky masa nekalibrované
Balení: vakuované
Vepřová krkovice marinovaná - plátky masa bez kosti.
Vepřová KÝTA MARINOVANÁ - plátky masa bez kosti (T)1/-kg167.00 Kč0.00 Kč

Objem: plátky masa nekalibrované
Balení: vakuované
Vepřová kýta marinovaná - plátky masa bez kosti
Vepřová PANENKA MARINOVANÁ (na gril), plátky, na grilování (T)5/-kg244.00 Kč0.00 Kč

Objem: plátky masa nekalibrované
Balení: vakuované
Vepřová panenka marinovaná (na gril), plátky, na grilování.
Vepřová PEČENĚ MARINOVANÁ - plátky masa bez kosti ((T)1/-kg204.00 Kč0.00 Kč

Objem: plátky masa nekalibrované
Balení: vakuované
Vepřová pečeně marinovaná - plátky masa bez kosti
Vepřová pečeně sk. TOMAHAWK (T)1/-kg156.00 Kč0.00 Kč

Objem: 300-400 g
Balení: vakuované plátky
Vepřová pečeně sk. TOMAHAWK je maso z vepřové pečeně včetně části z bůčku (hřebínek) 300-400 g
Vepřová plec sk BIGSTEAK - velký steak z plece s kostí (T)1/-kg115.00 Kč0.00 Kč

Objem: 300-400 g
Balení: vakuované pláty
BIGSTEAK - vepřová plec s.k. jde o plát masa ukrojený z plece včetně kosti 300-400 g
Vepřová žebra na gril masitá (T), nejméně 3 kg1/-kg165.00 Kč0.00 Kč

Objem: nejméně 3 kg
Balení: vakuované pláty
Vepřová žebra na gril masitá - žebra, mají na sobě záměrně všechno masa. To lze dobře ugrilovat. Díky přítomnosti tuku i kostí velmi chutná.
Vepřové žebro marinované - na výběr kořeněné gyros nebo medové (T)2/-kg141.00 Kč0.00 Kč

Vepřové žebro marinované - na výběr kořeněné gyros nebo medové
Vepřový bok bez kosti (T)1/-kg144.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřový bok se táhne od krku až k pupku. Nejoblíbenější je podél přední nohy. K pečení je lepší vybrat si středovou část i se žebry. Vepřový bok bez kosti se používá na rolády. Skvělý je v podobě výpečků. Využít se dá na uzení.
Vepřový bok s kostí - bůček (T)1/-kg122.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřový bok nazývaný bůček je na přední boční části těla prasete. Je tvořen žebry, chrupavkami, vrstvou masa prorostlou sádlem. Na povrchu je pokryt kůží. Výborný je pečený, na uzení.
Celkem:0.00 Kč

Po výběru odběrného místa je možno vložit zboží do košíku.

Rozdělení selete na části