MASA NA UZENÍ

Masa připravená na uzení. Vyberte podkategorii:
Filtrování | Výrobce:

Vepřová masa na uzení

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
231014 Vepřová kýta bez kosti, syrová, lákovaná (MJ)
Dostupný do: 31.12.2022 00:00
1/-kg138.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřová kýta je souhrn velkých svalových částí s malým obsahem tuku. Kýta má všestranné využití. Může se dusit, udit, smažit, dělat z ní rolády, upravovat jako závitky, plátky. Je kvalitní surovinou pro uzení jako šunka, dává se do klobás.
231024 Vepřová plec bez kosti a kůže cca 2 kg, min. 2 kg (MJ)
Dostupný do: 31.12.2022 00:00
2/-kg133.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 2 kg kus
Balení: vakuované
Vepřová plec představuje svalnaté maso kolem lopatek a ramenních kostí. Není příliš tučné. Hodně se používá pro mleté úpravy masa, také dušení,vaření, uzení a pečení. Používá se na výrobu sekané.
231030 Vepřový bok s kostí - bůček, min. 5 kg (MJ)
Dostupný do: 31.12.2022 00:00
5/-kg120.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 5 kg
Balení: vakuované
Vepřový bok nazývaný bůček je na přední boční části těla prasete. Je tvořen žebry, chrupavkami, vrstvou masa prorostlou sádlem. Na povrchu je pokryt kůží. Výborný je na uzení a pečení.
231033 Vepřový bok bez kosti S KŮŽÍ, LÁKOVANÝ cca 4 kg (MJ)
Dostupný do: 31.12.2022 00:00
1/-kg180.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřový bok se táhne od krku až k pupku. Nejoblíbenější je podél přední nohy. K pečení je lepší vybrat si středovou část i se žebry. Vepřový bok bez kosti se používá na rolády. Skvělý je v podobě výpečků. Využít se dá na uzení.
231033 Vepřový bok bez kosti, S KŮŽÍ cca 4 kg (MJ)
Dostupný do: 31.12.2022 00:00
1/-kg157.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřový bok se táhne od krku až k pupku. Nejoblíbenější je podél přední nohy. K pečení je lepší vybrat si středovou část i se žebry. Vepřový bok bez kosti se používá na rolády. Skvělý je v podobě výpečků. Využít se dá na uzení.
231044 Vepřová krkovice bez kostí, minim. nákup 1 ks (MJ)4/-kg159.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 4 kg
Balení: vakuované
Krkovice je libové maso prorostlé tukem (horní část krku). Krkovička - krkovice je vhodná k dušení, uzení, smažení i pečení. Pečením ztrácí na váze, protože se vypéká tuk, sádlo.
231054 Vepřová pečeně bez kosti, cca 4 kg, min. 1 ks (MJ)
Dostupný do: 31.12.2022 00:00
1/-kg160.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 4 kg
Balení: vakuované
Vepřová pečeně, také nazývaná kotleta je vyhledávaným masem. Na rozdíl od krkovice je méně tučná. Kuchyňské zpracování je hlavně na smažení, dušení, pečení i uzení. Používá se i na gril - venkovní grilování.
231090 Vepřové koleno zadní, syrové, (MJ)
Dostupný do: 31.12.2022 00:00
3/-kg91.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 1,3 kg
Balení: vakuované
Vepřová kolena na grilování. V nabídce ve varinatách syrová, tedy nesolená, lákované - vhodné na grilování nebo na uzení a uzené koleno. Dotazy na tel: 725 306 191
Vepřová KRKOVICE bez kosti LÁKOVANÁ (T), min. množ. 1 ks
Dostupný do: 31.12.2022 00:00
3/-kg193.00 Kč0.00 Kč

Objem: celá cca 3 kg, zároveň je to min. množství
Balení: vakuované
Vepřová KRKOVICE bez kosti LÁKOVANÁ (T), min. množ. 1 ks
Vepřová krkovice bez kostí, minim. nákup 1 ks (T)4/-kg193.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 4 kg
Balení: vakuované
Krkovice je libové maso prorostlé tukem (horní část krku). Krkovička - krkovice je vhodná k dušení, uzení, smažení i pečení. Pečením ztrácí na váze, protože se vypéká tuk, sádlo.
Vepřová kýta bez kosti LÁKOVANÁ (T)
Dostupný do: 31.12.2022 00:00
1/-kg148.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřová kýta je souhrn velkých svalových částí s malým obsahem tuku. Kýta má všestranné využití. Může se dusit, udit, smažit, dělat z ní rolády, upravovat jako závitky, plátky. Je kvalitní surovinou pro uzení jako šunka, dává se do klobás.
Vepřová kýta bez kosti (T)
Dostupný do: 31.12.2022 00:00
1/-kg138.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřová kýta je souhrn velkých svalových částí s malým obsahem tuku. Kýta má všestranné využití. Může se dusit, udit, smažit, dělat z ní rolády, upravovat jako závitky, plátky. Je kvalitní surovinou pro uzení jako šunka, dává se do klobás.
Vepřová kýta s kostí a kolenem s kůží, LÁKOVANÁ (T)
Dostupný do: 31.12.2022 00:00
10/13kg138.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 10 - 12 kg,
Balení: vakuované
Vepřová kýta s kolenem je vhodná na GRILOVÁNÍ A UZENÍ.
Vepřová pečeně bez kosti, cca 4 kg, min. 1 ks (T)
Dostupný do: 31.12.2022 00:00
1/-kg184.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 4 kg
Balení: vakuované
Vepřová pečeně, také nazývaná kotleta je vyhledávaným masem. Na rozdíl od krkovice je méně tučná. Kuchyňské zpracování je hlavně na smažení, dušení, pečení i uzení. Používá se i na gril - venkovní grilování.
Vepřová pečeně LÁKOVANÁ bez kosti, cca 4 kg, min. 1 ks (T)
Dostupný do: 31.12.2022 00:00
4/-kg200.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 4 kg
Balení: vakuované
LÁKOVANÁ vepřová pečeně, také nazývaná kotleta je vyhledávaným masem. LÁKOVANÁ vepřová pečeně je připravena k uzení.
Vepřová pečeně s kostí, cca 4 kg, min. 1 ks (T)
Dostupný do: 31.12.2022 00:00
1/-kg135.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 4 kg
Balení: vakuované
Vepřová pečeně, také nazývaná kotleta je vyhledávaným masem. Na rozdíl od krkovice je méně tučná. Kuchyňské zpracování je hlavně na smažení, dušení, pečení i uzení. Používá se i na gril - venkovní grilování.
Vepřová plec bez kosti, celá hmotnost cca 2 kg, min. 2 kg (T)
Dostupný do: 31.12.2022 00:00
2/-kg141.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 4 kg kus
Balení: vakuované
Vepřová plec představuje svalnaté maso kolem lopatek a ramenních kostí. Není příliš tučné. Hodně se používá pro mleté úpravy masa, také dušení,vaření, uzení a pečení. Používá se na výrobu sekané.
Vepřová plec s kostí a kolenem, celá hmotnost cca 2 kg, min. 1 kg (T)
Dostupný do: 31.12.2022 00:00
2/-kg87.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 2 kg kus
Balení: vakuované
Vepřová plec představuje svalnaté maso kolem lopatek a ramenních kostí. Není příliš tučné. Hodně se používá pro mleté úpravy masa, také dušení,vaření, uzení a pečení. Používá se na výrobu sekané.
Vepřové koleno zadní, LÁKOVANÉ PIROSCHKA - PIKANTNÍ, PAPRIKOVÉ (, (T)
Dostupný do: 31.12.2022 00:00
3/-kg97.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 1,3 kg
Balení: vakuované
LÁKOVANÉ Vepřové koleno PIROSCHKA - PIKANTNÍ, PAPRIKOVÉ. Připraveno umístit do udírny.
Vepřové koleno zadní, LÁKOVANÉ, (T)
Dostupný do: 31.12.2022 00:00
3/-kg97.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 1,3 kg
Balení: vakuované
LÁKOVANÉ Vepřové koleno na grilování. Připraveno umístit do udírny.
Vepřové koleno zadní, syrové, na (T)
Dostupný do: 31.12.2022 00:00
3/-kg96.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 1,3 kg
Balení: vakuované
Vepřová kolena na grilování. V nabídce ve varinatách syrová, tedy nesolená, lákované - vhodné na grilování nebo na uzení a uzené koleno. Dotazy na tel: 725 306 191
Vepřový BOK bez kost LÁKOVANÝ, na grilování, uzení (T)
Dostupný do: 31.12.2022 00:00
1.1/-kg178.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 5 kg
Balení: vakuované
Vepřový bok bez kosti, na grilování, uzení.
Vepřový bok bez kosti, min 2 kg, (T),
Dostupný do: 31.12.2022 00:00
1/-kg163.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 5,3 kg
Balení: vakuované
Vepřový bok se táhne od krku až k pupku. Nejoblíbenější je podél přední nohy. K pečení je lepší vybrat si středovou část i se žebry. Vepřový bok bez kosti se používá na rolády. Skvělý je v podobě výpečků. Využít se dá na uzení.
Vepřový bok s kostí - bůček (T)
Dostupný do: 31.12.2022 00:00
3/-kg135.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřový bok nazývaný bůček je na přední boční části těla prasete. Je tvořen žebry, chrupavkami, vrstvou masa prorostlou sádlem. Na povrchu je pokryt kůží. Výborný je na uzení a pečení.
Vepřový BOK s kostí LÁKOVANÝ, na grilování, uzení (T)
Dostupný do: 31.12.2022 00:00
1.1/-kg141.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 5 kg
Balení: vakuované
Vepřový bok s kostí lákovaný, na grilování, uzení.
Celkem:0.00 Kč

Po výběru odběrného místa je možno vložit zboží do košíku.