BIG GS špíz NOVINKA

BIG GS špíz
BIG GS špízBIG GS špízBIG GS špízBIG GS špízBIG GS špíz
BIG GS špíz je marinované maso naskládané do tvaru válce o 5 kg, šířka 25 cm a průměr cca 17-20 cm. Používá se na grilování na otočném i pevném grilu.
Cena je pouze orientační, vypočítává se individuálně podle obsahu druhů masa. a z jaké části těla zvířete je.
Trvanlivost:5 dní při teplotě 0 - 5 stupňů Celsia
Objem:5 kg
Balení:vakuované
Měrná jednotka:ks
DPH:15%
VariantaKódDostupnostCena s DPH
01do 5 dnů;
dotázat se na bližší termín
1 125,00 Kč
02do 5 dnů;
dotázat se na bližší termín
1 125,00 Kč
počet ks:
odběrné místo:

Odběrná místa

BIG GS špíz

velký špíz nejen pro zahradní grilování


BIG špíz je 5 kg masa. Je tvořen, podle požadavku, z různých druhů marinovaného masa z různých částí těla zvířat. Jeden kus BIG-špízu stačí cca pro 15-20 lidí. Podle počtu lidí lze grilovat odpovídající počet BIG-špízů. Maso se griluje na dřevě, dřevěném uhlí i plynovém grilu. Připevníte jej na jehlu otočného grilu nebo ugrilujete i na grilu pevném, roštovém. Najednou, postupně. 


Grilujete již léta pořád stejný sortiment - sele, vepřovou kýtu, krůtu a byla by vhodná změna? Předkládáme vám produkt, který ji přinese.

Přednosti, které nelze přehlédnout.

  • lze grilovat na otočném i pevném - roštovém grilu

  • vhodné pro malou i velkou společnost

  • dobře se skladuje, možnost postupné přípravy

  • zkrácení doby grilování na zahradě, je možnost předpečení v troubě

  • použití i pro malé grily

  • jednoduché připevnění na otočný gril, umístění na grilovací rošt

  • utáhne je i malý otočný gril



Složení - obsah BIG-špízu - možnosti

  • jeden druh masa z jedné části těla zvířete (celé z plece, nebo bůčku ap.)

  • jeden druh masa z různých částí těla zvířete (plece, krkovice, bůčku,  panenky

  • více druhů masa z různých částí těla zvířete

    • je možné si vybrat

  • ovlivnit je možné i koření, pikantnost, ale to je na domluvě

  • průměr špízu  je cca 16-20 cm


CO ODHALILA PRAXE - další přednosti:

  • příprava je jednoduchá, spočívá
    • napíchnutí na rožeň a pečení na grilu, na roštu, zabaleno v alobalu
  • lze předpéci v troubě a dodělat na grilu:
    • na otočné rožni
    • roštovém grilu
    • plně upéci v troubě a servírovat
  • díky pečení v alobalu, není nutné se tolik obávat se spálení  a maso je velmi šťavnaté 
  • když se plánovaná akce nemůže konat, dáte Big GS špízem do mrazáku a použijete je v jiný termín nebo i jako pečené maso k běžnému obědu
    • může se upéci v troubě a servírovat jako maso k obědu doma, na společenské akci apod.
  • použití nejen v létě, při zahradním grilování, ale i v zimně jako maso na rautový stůl ...