MASA NA BĚŽNÉ VAŘENÍ

Nabídka masa pro kuchyňské využití je doplňkovým sortimentem k hlavním oborům - OBČERSTVENÍ NA OSLAVU a LETNÍ ZAHRADNÍ GRILOVÁNÍ.

Nabídka sortimentu není úplná a obsahuje základní sortiment. Ceny nemusí být vždy aktualizovány. 
Zadejte si svoji poptávku a obratem vám poskytneme aktuální cenovou nabídku a i širší sortimentní nabídku. 

Vy, co si chcete ušetřit cestu do masny, víte co chcete, akceptujete běžné ceny, tak zde máte nabídku základního sortimentu vepřového a hovězí masa, uzené maso, vnitřnosti. Maso je obvykle baleno v ochranné atmosféře, je zpracováno pro kuchyňské využití. Využívejte různé slevové akce.Vyberte podkategorii:
Filtrování | Výrobce:

Vepřové maso a droby pro kuchyňské použití

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Vepřová panenka - panenská svíčková, 0,5 kg (T)2/-kg261.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 0,5 kg_+ ks, nejméně objednání 2 kg
Balení: vakuované
Vepřová panenka je libové a křehké maso. Je považováno za nejkvalitnější, nejšťavnatější maso z prasete. Používá se především na minutky i pečení.
Mleté maso mix - mletý polotovar (hovězí a vepřové) (T)2/-kg182.00 Kč0.00 Kč

Objem: dle objednání, nejméně 1 kg
Balení: vakuované
Mleté maso mix - mletý polotovar (hovězí a vepřové) (T)
Vepřová půlka, s kůží bez plstě, obvykle 40 - 45 kg (T)40/45kg94.00 Kč0.00 Kč

Objem: 40 až 45 kg, může být odlišná
Balení: vakuované
Vepřová půlka je vhodným zdrojem levnějšího masa.
Vepřové maso - mletý polotovar, min. 1 kg (T)1/-kg168.00 Kč0.00 Kč

Objem: dle objednání, nejméně 1 kg
Balení: vakuované
MJ-83105 Vepřové ledviny (min. 2 kg) (T)2/-kg37.40 Kč0.00 Kč

Objem: min. nákup 2 kg
Balení: vakuované
Kupte si vepřové ledviny, dopravíme je na Vaši adresu společně s dalšími masnými výrobky. A za dobrou cenu.
Uzený jazyk vepřový (T)1/-kg163.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Vepřová játra - nejméně (2 ks) (T)2/-kg60.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 1,5 kg - 2 kg
Balení: volně balené
Kupte si vepřová játra. Dopravíme je na Vaši adresu společně s dalšími masnými výrobky. A za dobrou cenu.
Vepřová krev potravinářská (T)5/-kg24.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřová krkovice bez kosti, minim. nákup 1 ks (T)4/-kg197.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 3 - 4 kg
Balení: vakuované
Krkovice je libové maso prorostlé tukem (horní část krku). Krkovička - krkovice je vhodná k dušení, uzení, smažení i pečení. Pečením ztrácí na váze, protože se vypéká tuk, sádlo.
Vepřová kýta bez kosti (T)1/-kg140.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřová kýta je souhrn velkých svalových částí s malým obsahem tuku. Kýta má všestranné využití. Může se dusit, udit, smažit, dělat z ní rolády, upravovat jako závitky, plátky. Je kvalitní surovinou pro uzení jako šunka, dává se do klobás.
Vepřová pečeně bez kosti, cca 4 kg, min. 1 ks (T)1/-kg187.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 4 kg
Balení: vakuované
Vepřová pečeně, také nazývaná kotleta je vyhledávaným masem. Na rozdíl od krkovice je méně tučná. Kuchyňské zpracování je hlavně na smažení, dušení, pečení i uzení. Používá se i na gril - venkovní grilování.
Vepřová plec bez kosti, celá hmotnost cca 2 kg, min. 2 kg (T)2/-kg144.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 4 kg kus
Balení: vakuované
Vepřová plec představuje svalnaté maso kolem lopatek a ramenních kostí. Není příliš tučné. Hodně se používá pro mleté úpravy masa, také dušení,vaření, uzení a pečení. Používá se na výrobu sekané.
Vepřová plec s kostí a kolenem, celá hmotnost cca 4-5 kg, min. 1 ks (T)4/-kg95.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 5 kg, dodání jako celý kus
Balení: vakuované
Vepřová plec s kostí a kolenem se používá na grilování.
Vepřová plec s kostí a kolenem, SOLENÁ, cca 5-7 kg, min. 1 ks (T)6/6kg131.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 5 - 7 kg, dodání jako celý kus
Balení: vakuované
Vepřová plec s kostí a kolenem se používá na grilování.
Vepřové koleno zadní, syrové, na (T) 3/-kg108.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 1,3 kg
Balení: vakuované
Vepřová kolena na grilování. V nabídce ve varinatách syrová, tedy nesolená, lákované - vhodné na grilování nebo na uzení a uzené koleno. Dotazy na tel: 725 306 191
Vepřové srdce, váha ks cca 0,4 kg, min. nákup 2 kg (T)2/-kg67.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca ks 0,4 kg
Balení: vakuované
Kupte si vepřové srdce. Dopravíme je na Vaši adresu společně s dalšími masnými výrobky. A za dobrou cenu.
Vepřový bok bez kosti, Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora, (T), 2/-kg171.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 5,3 kg
Balení: vakuované
Vepřový bok se táhne od krku až k pupku. Nejoblíbenější je podél přední nohy. K pečení je lepší vybrat si středovou část i se žebry. Vepřový bok bez kosti se používá na rolády. Skvělý je v podobě výpečků. Využít se dá na uzení.
Vepřový bok s kostí - Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora (T)3/-kg134.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřový bok nazývaný bůček je na přední boční části těla prasete. Je tvořen žebry, chrupavkami, vrstvou masa prorostlou sádlem. Na povrchu je pokryt kůží. Výborný je na uzení a pečení.
Vepřový mozek, min nákup 1 kg (T)1/-kg16.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca podle požadavku
Balení: vakuované
Kupte si vepřový mozek. Dopravíme je na Vaši adresu společně s dalšími masnými výrobky. A za dobrou cenu.
Vepřový žaludek, 0,3 kg za kus, min. 1 kg (T)1/-kg53.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřový žaludek má použití pro výrobu drškové polévky. Možno kombinovat s držkami hovězími.

Hovězí maso, vnitřnosti pro kuchyňské použití

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Hovězí kližka (T)3/-kg254.00 Kč0.00 Kč

Objem: nejmenší množství 3 kg;
Balení: vakuované
Hovězí kližka je z nohy zvířete, "předloktí". Jak přední, tak zadní kližka jako maso obsahuje hodně vaziva. Z tohoto důvodu se hodí pro přípravu guláše.
Hovězí přední bez kosti - KRK (T), min. 1 kg3/-kg292.00 Kč0.00 Kč

Objem: min. 1 kg
Balení: vakuově zabaleno
Maso z krku je vhodné na guláš, je to alternativa za maso z kližky, kterou někteří lidé na výrobu guláše nechtějí použit. Je to maso kus masa s prorostlou svalovinou a silnou vlákninou. Používá se také jako mleté maso, pro výrobu klobás.
Hovězí kližka OSSOBUCO (T)1/-kg164.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 400 g
Balení: vakuované
Ossobuco je kližka, jde speciální řez kližky i s morkovou kostí. Kost dává výraznou hovězí chuť. Považováno za pochoutku.
Hovězí pupek - steak nízký, váha cca 0,5 kg kus, minim. nákup 1 kg (T)1/-kg335.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 0,5 kg kus
Balení: vakuované
Pupek je plátek masa, které je výjimečně chutné. Je umístěno ve spodní částí břišních svalů. Vhodné na vaření a dušení, z vyzrálých kusů je možno připravit skvělé steaky.
Hovězí pupek - vysoký, minim. nákup 1 ks (T)1/-kg335.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 1,2 kg kus
Balení: vakuované
Pupek je plátek masa, které je výjimečně chutné. Je umístěno ve spodní částí břišních svalů. Vhodné na vaření a dušení, z vyzrálých kusů je možno připravit skvělé steaky.
Hovězí roštěná bez kosti/nízký roštěnec, váha cca 4,5-6 kg, min. 2 kg (T)2/-kg396.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 4,5-6 kg
Balení: vakuované
Nízký roštěnec vhodný pro minutky. Po vyzvrátí.
Hovězí vysoký roštěnec bk., váha cca 2-3 kg, min. 2 kg (T)2/-kg292.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 2-3 kg
Balení: vakuované
Vysoký roštěnec vhodný pro minutky. Po vyzvrátí.
Hovězí svíčková, hmotnost celé svíčkové cca 2,5 kg (T)2.5/-kg904.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 2,5 kg
Balení: vakuované
Svíčková ("Tenderloin") je pruh svaloviny pod páteří (roštěncem). Posuzuje se jako nejlahodnější, čemuž odpovídá i cena. Tím, že je svíčková vystavena malé námaze, je maso ze svíčkové křehké, jemné, libové a vláknité. Ze špičky se připravuje výborný tatarský biftek.
Hovězí veverka (T)1/-kg265.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Veverka, tato část masa je umístěna pod páteří zvířete, před svíčkovou. Veverka má dlouhá a velmi hrubá vlákna. Je to sval, který namáhaný. To má vliv na to, že steak z veverky nebude sice příliš křehký, ale má však výraznou chuť. Tak jako všechny svaly, které jsou namáhané. Obvykle se krájí na poloviny po délce. což napomáhá lepší přípravě.
Hovězí kýta s kostí (T), cena na optání1/-kgna dotaz0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Hovězí kýta s kostí obsahuje řadu dalších mas vhodných pro grilování, avšak musí jít o speciální plemena a masa vyzrálá.
Hovězí přední výrobní - minimální objednávka 2 kg (T)2/-kg147.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca minimální objednávka 2 kg
Balení: vakuované
Jde o ty části masa, které jsou výsledkem bourání masa a nemají využití jako celek. Používají se zejména jako mleté maso. Vhodné na hamburgery.
Hovězí zadní - plec bez kosti, váha min. 13 kg (T)1/-kg321.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 13 kg min
Balení: vakuované
Dodává se jako celek, minimální váha 13 kg, Obsahuje velkou plec, pero - loupaná plec, falešná svíčková, také se jí říká židovská svíčková
Hovězí zadní - kýta bez kosti, objednání min. 2 kg, (T)2/-kg329.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca dle objednávky, min. 2 kg
Balení: vakuované
Hovězí maso - mletý polotovar (T)1/-kg197.00 Kč0.00 Kč

Objem: dle objednání, nejméně 1 kg
Balení: vakuované
Hovězí líčka, cena na optání1/-kgna dotaz0.00 Kč

Objem: dle objednání, nejméně 1 kg
Balení: vakuované
Líčka jsou svaly, které jsou jedněmi z nejvíce namáhaných. Jemná svalová vlákna a kologen dodávajíc masa zvláštní, velmi jemnou chuť i křehkost.
Mleté maso mix - mletý polotovar (hovězí a vepřové) (T)2/-kg182.00 Kč0.00 Kč

Objem: dle objednání, nejméně 1 kg
Balení: vakuované
Mleté maso mix - mletý polotovar (hovězí a vepřové) (T)
Hovězí dršťky ztužené - baleno 2 kg, min. nákup 1 kg (T)1/-kg134.50 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Hovězí játra - celé cca 2 kg, (min. nákup 1 ks) (T)2/-kg51.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 2 kg/kus
Balení: vakuované
Hovězí jazyk, ks cca 2,5-,4-0,5 kg, min. 1 ks (T)1/-kg105.00 Kč0.00 Kč

Objem: 2,5 kg za kus
Balení: vakuované
Hovězí jazyk, dopravíme jej na vaši adresu společně s dalším sortimentem od řezníka. Za dobrou cenu.
Hovězí kosti - harfa (T)1/-kg28.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 3 kg
Balení: volně ložené
Kosti harfa pocházejí z páteře, jsou skvělé pro vývary.
Hovězí kosti - harfa masitá (T)1/-kg87.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Kosti harfa pocházejí z páteře, jsou skvělé pro vývary.
Hovězí kosti - morkové (T)3/-kg60.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 3 kg
Balení: volně balené
Morková kost jsou dlouhé hovězí kosti, pro kuchyňskou přípravu rozřezané na krátké části. Tloušťka kostní hmoty je obvykle kolem 1 cm a jejich průměr je kolem 4 – 8 cm. Vnitřek kosti je vyplněn morkem. Morkové kosti jsou významnou surovinou pro přípravu velmi kvalitních vývarů a omáček.
Hovězí ledvina - kus cca 300-400 g (min. 1 kg) (T)1/-kg15.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 300-400 g
Balení: vakuované
Hovězí oháňka - kus váha cca 1,5-2 kg, na polévku (T)1/-kg164.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca kus 1,5-2 kg
Balení: vakuované
Používá se do polévek (pro specialisty) nebo při přípravě ragů.
Hovězí slezina, kus cca 0,5 kg, (nákup min. 1 kg) (T)1/-kg15.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca celá 500 g
Balení: vakuované
Hovězí srdce, váha cca 1,2 kg, prodej celý kus (T)1/-kg60.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 1,2 kg
Balení: vakuované
Hovězí tes-tes (býčí žlázy) - kus cca 300 g, (min. nákup 1 kg) (T)1/-kg58.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 300 g
Balení: vakuované
Hovězí žebro GRIL (T)1/-kg164.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Hovězí žebro s kostí (T)1/-kg154.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vhodné na polévku.
Telecí játra (T) min 1 ks1/-kg280.00 Kč0.00 Kč

Objem: min. 1 ks
Balení: vakuované
Celkem:0.00 Kč