Vepřový bok s kostí - bůček (T)

Vepřový bok s kostí, vhodné na pečení, uzení
Původ masa, chovu, porážkyVakuově balený bůček - vepřový bok s kostí
Vepřový bok nazývaný bůček je na přední boční části těla prasete. Je tvořen žebry, chrupavkami, vrstvou masa prorostlou sádlem. Na povrchu je pokryt kůží. Výborný je na uzení a pečení.
Trvanlivost:5 dní při dodržení teploty 1-5 Celsia
Objem:cca
Balení:vakuované
Měrná jednotka:kg
Dostupnost:do 5 dnů; dotázat se na bližší termín
DPH:12%
Vaše cena s DPH:134,00 Kč / kg
počet kg:
odběrné místo:

Odběrná místa

Vepřový bok nazývaný bůček je na přední boční části těla prasete. Je tvořen žebry, chrupavkami, vrstvou masa prorostlou sádlem. Na povrchu je pokryt kůží. Výborný je pečený. Používá se na uzení i v domácí udírně.
Receptury

Související produkty