Název | Množ. | Min/Max | MJ | Cena/Ks | Cena celkem | Obr. |
---|
Vepřová panenka - panenská svíčková, 0,5 kg (T) | | 2/- | kg | 262.00 Kč | 0.00 Kč |  Objem: cca 0,5 kg_+ ks, nejméně objednání 2 kg Balení: vakuované Vepřová panenka je libové a křehké maso. Je považováno za nejkvalitnější, nejšťavnatější maso z prasete. Používá se především na minutky i pečení.  |
Vepřová půlka, obvykle 40 - 45 kg (T) | | 40/45 | kg | 83.00 Kč | 0.00 Kč |  Objem: 40 až 45 kg, může být odlišná Balení: vakuované Vepřová půlka je vhodným zdrojem levnějšího masa.  |
Vepřové maso - mletý polotovar, min. 1 kg (T) | | 1/- | kg | 133.00 Kč | 0.00 Kč |  Objem: dle objednání, nejméně 1 kg Balení: vakuované  |
MJ-83105 Vepřové ledviny (min. 2 kg) (T) | | 2/- | kg | 31.00 Kč | 0.00 Kč |  Objem: min. nákup 2 kg Balení: vakuované Kupte si vepřové ledviny, dopravíme je na Vaši adresu společně s dalšími masnými výrobky. A za dobrou cenu.  |
Uzený jazyk vepřový (T) | | 1/- | kg | 163.00 Kč | 0.00 Kč |  Balení: vakuované  |
Vepřová játra - nejméně (2 ks) (T) | | 2/- | kg | 52.00 Kč | 0.00 Kč |  Objem: cca 1,5 kg - 2 kg Balení: volně balené Kupte si vepřová játra. Dopravíme je na Vaši adresu společně s dalšími masnými výrobky. A za dobrou cenu.  |
Vepřová krev potravinářská (T) | | 5/- | kg | 22.00 Kč | 0.00 Kč | Objem: cca Balení: vakuované
|
Vepřová krkovice bez kostí, minim. nákup 1 ks (T) | | 4/- | kg | 193.00 Kč | 0.00 Kč |  Objem: cca 3 - 4 kg Balení: vakuované Krkovice je libové maso prorostlé tukem (horní část krku). Krkovička - krkovice je vhodná k dušení, uzení, smažení i pečení. Pečením ztrácí na váze, protože se vypéká tuk, sádlo.  |
Vepřová kýta bez kosti (T) | | 1/- | kg | 138.00 Kč | 0.00 Kč |  Objem: cca Balení: vakuované Vepřová kýta je souhrn velkých svalových částí s malým obsahem tuku. Kýta má všestranné využití. Může se dusit, udit, smažit, dělat z ní rolády, upravovat jako závitky, plátky. Je kvalitní surovinou pro uzení jako šunka, dává se do klobás.  |
Vepřová pečeně bez kosti, cca 4 kg, min. 1 ks (T) | | 1/- | kg | 184.00 Kč | 0.00 Kč |  Objem: cca 4 kg Balení: vakuované Vepřová pečeně, také nazývaná kotleta je vyhledávaným masem. Na rozdíl od krkovice je méně tučná. Kuchyňské zpracování je hlavně na smažení, dušení, pečení i uzení. Používá se i na gril - venkovní grilování.
 |
Vepřová plec bez kosti, celá hmotnost cca 2 kg, min. 2 kg (T) | | 2/- | kg | 141.00 Kč | 0.00 Kč |  Objem: cca 4 kg kus Balení: vakuované Vepřová plec představuje svalnaté maso kolem lopatek a ramenních kostí. Není příliš tučné. Hodně se používá pro mleté úpravy masa, také dušení,vaření, uzení a pečení. Používá se na výrobu sekané.  |
Vepřová plec s kostí a kolenem, celá hmotnost cca 4-5 kg, min. 1 ks (T) | | 4/- | kg | 87.00 Kč | 0.00 Kč |  Objem: cca 5 kg, dodání jako celý kus Balení: vakuované Vepřová plec s kostí a kolenem se používá na grilování.  |
Vepřová plec s kostí a kolenem, SOLENÁ, cca 4-5 kg, min. 1 ks (T) | | 4/- | kg | 97.00 Kč | 0.00 Kč |  Objem: cca 5 kg, dodání jako celý kus Balení: vakuované Vepřová plec s kostí a kolenem se používá na grilování.  |
Vepřové koleno zadní, syrové, na (T) | | 3/- | kg | 96.00 Kč | 0.00 Kč |  Objem: cca 1,3 kg Balení: vakuované Vepřová kolena na grilování. V nabídce ve varinatách syrová, tedy nesolená, lákované - vhodné na grilování nebo na uzení a uzené koleno. Dotazy na tel: 725 306 191  |
Vepřové srdce, váha ks cca 0,4 kg, min. nákup 2 kg (T) | | 2/- | kg | 67.00 Kč | 0.00 Kč |  Objem: cca ks 0,4 kg Balení: vakuované Kupte si vepřové srdce. Dopravíme je na Vaši adresu společně s dalšími masnými výrobky. A za dobrou cenu.  |
Vepřový bok bez kosti, min 2 kg, (T), | | 2/- | kg | 157.00 Kč | 0.00 Kč |  Objem: cca 5,3 kg Balení: vakuované Vepřový bok se táhne od krku až k pupku. Nejoblíbenější je podél přední nohy. K pečení je lepší vybrat si středovou část i se žebry. Vepřový bok bez kosti se používá na rolády. Skvělý je v podobě výpečků. Využít se dá na uzení.  |
Vepřový bok bez kosti, min 2 kg, (T), | | 2/- | kg | 163.00 Kč | 0.00 Kč |  Objem: cca 5,3 kg Balení: vakuované Vepřový bok se táhne od krku až k pupku. Nejoblíbenější je podél přední nohy. K pečení je lepší vybrat si středovou část i se žebry. Vepřový bok bez kosti se používá na rolády. Skvělý je v podobě výpečků. Využít se dá na uzení.  |
Vepřový bok s kostí - bůček (T) | | 3/- | kg | 120.00 Kč | 0.00 Kč |  Objem: cca Balení: vakuované Vepřový bok nazývaný bůček je na přední boční části těla prasete. Je tvořen žebry, chrupavkami, vrstvou masa prorostlou sádlem. Na povrchu je pokryt kůží. Výborný je na uzení a pečení.  |
Vepřový mozek, min nákup 1 kg (T) | | 1/- | kg | 16.00 Kč | 0.00 Kč |  Objem: cca podle požadavku Balení: vakuované Kupte si vepřový mozek. Dopravíme je na Vaši adresu společně s dalšími masnými výrobky. A za dobrou cenu.  |
Vepřový žaludek, 0,3 kg za kus, min. 1 kg (T) | | 1/- | kg | 52.00 Kč | 0.00 Kč |  Objem: cca Balení: vakuované Vepřový žaludek má použití pro výrobu drškové polévky. Možno kombinovat s držkami hovězími.  |