Vepřové maso a droby pro kuchyňské použití

Filtrování | Výrobce:

Vepřové maso a droby pro kuchyňské použití

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Vepřová panenka - panenská svíčková, 0,5 kg (T)2/-kg268.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 0,5 kg_+ ks, nejméně objednání 2 kg
Balení: vakuované
Vepřová panenka je libové a křehké maso. Je považováno za nejkvalitnější, nejšťavnatější maso z prasete. Používá se především na minutky i pečení.
Mleté maso mix - mletý polotovar (hovězí a vepřové) (T)2/-kg160.00 Kč0.00 Kč

Objem: dle objednání, nejméně 1 kg
Balení: vakuované
Mleté maso mix - mletý polotovar (hovězí a vepřové) (T)
Vepřová půlka, s kůží bez plstě, obvykle 40 - 45 kg (T)40/45kg97.00 Kč0.00 Kč

Objem: 40 až 45 kg, může být odlišná
Balení: vakuované
Vepřová půlka je vhodným zdrojem levnějšího masa.
Vepřové maso - mletý polotovar, min. 1 kg (T)1/-kg153.00 Kč0.00 Kč

Objem: dle objednání, nejméně 1 kg
Balení: vakuované
MJ-83105 Vepřové ledviny (min. 2 kg) (T)2/-kg37.40 Kč0.00 Kč

Objem: min. nákup 2 kg
Balení: vakuované
Kupte si vepřové ledviny, dopravíme je na Vaši adresu společně s dalšími masnými výrobky. A za dobrou cenu.
Uzený jazyk vepřový (T)1/-kg163.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Vepřová játra - nejméně (2 ks) (T)2/-kg60.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 1,5 kg - 2 kg
Balení: volně balené
Kupte si vepřová játra. Dopravíme je na Vaši adresu společně s dalšími masnými výrobky. A za dobrou cenu.
Vepřová krev potravinářská (T)5/-kg24.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřová krkovice bez kostí, minim. nákup 1 ks (T)4/-kg202.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 3 - 4 kg
Balení: vakuované
Krkovice je libové maso prorostlé tukem (horní část krku). Krkovička - krkovice je vhodná k dušení, uzení, smažení i pečení. Pečením ztrácí na váze, protože se vypéká tuk, sádlo.
Vepřová kýta bez kosti (T)1/-kg144.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřová kýta je souhrn velkých svalových částí s malým obsahem tuku. Kýta má všestranné využití. Může se dusit, udit, smažit, dělat z ní rolády, upravovat jako závitky, plátky. Je kvalitní surovinou pro uzení jako šunka, dává se do klobás.
Vepřová pečeně bez kosti, cca 4 kg, min. 1 ks (T)1/-kg191.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 4 kg
Balení: vakuované
Vepřová pečeně, také nazývaná kotleta je vyhledávaným masem. Na rozdíl od krkovice je méně tučná. Kuchyňské zpracování je hlavně na smažení, dušení, pečení i uzení. Používá se i na gril - venkovní grilování.
Vepřová plec bez kosti, celá hmotnost cca 2 kg, min. 2 kg (T)2/-kg148.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 4 kg kus
Balení: vakuované
Vepřová plec představuje svalnaté maso kolem lopatek a ramenních kostí. Není příliš tučné. Hodně se používá pro mleté úpravy masa, také dušení,vaření, uzení a pečení. Používá se na výrobu sekané.
Vepřová plec s kostí a kolenem, celá hmotnost cca 4-5 kg, min. 1 ks (T)4/-kg119.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 5 kg, dodání jako celý kus
Balení: vakuované
Vepřová plec s kostí a kolenem se používá na grilování.
Vepřová plec s kostí a kolenem, SOLENÁ, cca 5-7 kg, min. 1 ks (T)6/6kg131.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 5 - 7 kg, dodání jako celý kus
Balení: vakuované
Vepřová plec s kostí a kolenem se používá na grilování.
Vepřové koleno zadní, syrové, na (T) 3/-kg111.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 1,3 kg
Balení: vakuované
Vepřová kolena na grilování. V nabídce ve varinatách syrová, tedy nesolená, lákované - vhodné na grilování nebo na uzení a uzené koleno. Dotazy na tel: 725 306 191
Vepřové srdce, váha ks cca 0,4 kg, min. nákup 2 kg (T)2/-kg67.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca ks 0,4 kg
Balení: vakuované
Kupte si vepřové srdce. Dopravíme je na Vaši adresu společně s dalšími masnými výrobky. A za dobrou cenu.
Vepřový bok bez kosti, Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora, (T), 2/-kg175.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 5,3 kg
Balení: vakuované
Vepřový bok se táhne od krku až k pupku. Nejoblíbenější je podél přední nohy. K pečení je lepší vybrat si středovou část i se žebry. Vepřový bok bez kosti se používá na rolády. Skvělý je v podobě výpečků. Využít se dá na uzení.
Vepřový bok s kostí - Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora (T)3/-kg137.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřový bok nazývaný bůček je na přední boční části těla prasete. Je tvořen žebry, chrupavkami, vrstvou masa prorostlou sádlem. Na povrchu je pokryt kůží. Výborný je na uzení a pečení.
Vepřový mozek, min nákup 1 kg (T)1/-kg16.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca podle požadavku
Balení: vakuované
Kupte si vepřový mozek. Dopravíme je na Vaši adresu společně s dalšími masnými výrobky. A za dobrou cenu.
Vepřový žaludek, 0,3 kg za kus, min. 1 kg (T)1/-kg53.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřový žaludek má použití pro výrobu drškové polévky. Možno kombinovat s držkami hovězími.
Celkem:0.00 Kč

Po výběru odběrného místa je možno vložit zboží do košíku.