Hovězí maso pro kuchyňské použití

Hovězí maso pro kuchyňské použití

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Hovězí kližka (T)3/-kg209.00 Kč0.00 Kč

Objem: nejmenší množství 3 kg;
Balení: vakuované
Hovězí kližka je z nohy zvířete, "předloktí". Jak přední, tak zadní kližka jako maso obsahuje hodně vaziva. Z tohoto důvodu se hodí pro přípravu guláše.
Hovězí přední bez kosti - KRK (T), min. 1 kg3/-kg262.00 Kč0.00 Kč

Objem: min. 1 kg
Balení: vakuově zabaleno
Maso z krku je vhodné na guláš, je to alternativa za maso z kližky, kterou někteří lidé na výrobu guláše nechtějí použit. Je to maso kus masa s prorostlou svalovinou a silnou vlákninou. Používá se také jako mleté maso, pro výrobu klobás.
Hovězí kližka OSSOBUCO (T)1/-kg150.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 400 g
Balení: vakuované
Ossobuco je kližka, jde speciální řez kližky i s morkovou kostí. Kost dává výraznou hovězí chuť. Považováno za pochoutku.
Hovězí pupek - steak nízký, váha cca 0,5 kg kus, minim. nákup 1 kg (T)1/-kg327.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 0,5 kg kus
Balení: vakuované
Pupek je plátek masa, které je výjimečně chutné. Je umístěno ve spodní částí břišních svalů. Vhodné na vaření a dušení, z vyzrálých kusů je možno připravit skvělé steaky.
Hovězí pupek - vysoký, minim. nákup 1 ks (T)1/-kg327.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 1,2 kg kus
Balení: vakuované
Pupek je plátek masa, které je výjimečně chutné. Je umístěno ve spodní částí břišních svalů. Vhodné na vaření a dušení, z vyzrálých kusů je možno připravit skvělé steaky.
Hovězí roštěná bez kosti/nízký roštěnec, váha cca 4,5-6 kg, min. 2 kg (T)2/-kg381.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 4,5-6 kg
Balení: vakuované
Nízký roštěnec vhodný pro minutky. Po vyzvrátí.
Hovězí vysoký roštěnec bk., váha cca 2-3 kg, min. 2 kg (T)2/-kg283.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 2-3 kg
Balení: vakuované
Vysoký roštěnec vhodný pro minutky. Po vyzvrátí.
Hovězí svíčková, hmotnost celé svíčkové cca 2,5 kg (T)2.5/-kg896.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 2,5 kg
Balení: vakuované
Svíčková ("Tenderloin") je pruh svaloviny pod páteří (roštěncem). Posuzuje se jako nejlahodnější, čemuž odpovídá i cena. Tím, že je svíčková vystavena malé námaze, je maso ze svíčkové křehké, jemné, libové a vláknité. Ze špičky se připravuje výborný tatarský biftek.
Hovězí veverka (T)1/-kg265.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Veverka, tato část masa je umístěna pod páteří zvířete, před svíčkovou. Veverka má dlouhá a velmi hrubá vlákna. Je to sval, který namáhaný. To má vliv na to, že steak z veverky nebude sice příliš křehký, ale má však výraznou chuť. Tak jako všechny svaly, které jsou namáhané. Obvykle se krájí na poloviny po délce. což napomáhá lepší přípravě.
Hovězí kýta s kostí (T), cena na optání1/-kg209.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Hovězí kýta s kostí obsahuje řadu dalších mas vhodných pro grilování, avšak musí jít o speciální plemena a masa vyzrálá.
Hovězí přední výrobní - minimální objednávka 2 kg (T)2/-kg147.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca minimální objednávka 2 kg
Balení: vakuované
Jde o ty části masa, které jsou výsledkem bourání masa a nemají využití jako celek. Používají se zejména jako mleté maso. Vhodné na hamburgery.
Hovězí zadní - plec bez kosti, váha min. 13 kg (T)1/-kg292.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 13 kg min
Balení: vakuované
Dodává se jako celek, minimální váha 13 kg, Obsahuje velkou plec, pero - loupaná plec, falešná svíčková, také se jí říká židovská svíčková
Hovězí zadní - kýta bez kosti, objednání min. 2 kg, (T)2/-kg298.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca dle objednávky, min. 2 kg
Balení: vakuované
Hovězí maso - mletý polotovar (T)1/-kg163.00 Kč0.00 Kč

Objem: dle objednání, nejméně 1 kg
Balení: vakuované
Hovězí líčka, cena na optání1/-kg169.00 Kč0.00 Kč

Objem: dle objednání, nejméně 1 kg
Balení: vakuované
Líčka jsou svaly, které jsou jedněmi z nejvíce namáhaných. Jemná svalová vlákna a kologen dodávajíc masa zvláštní, velmi jemnou chuť i křehkost.
Hovězí kosti - morkové (T)3/-kg60.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 3 kg
Balení: volně balené
Morková kost jsou dlouhé hovězí kosti, pro kuchyňskou přípravu rozřezané na krátké části. Tloušťka kostní hmoty je obvykle kolem 1 cm a jejich průměr je kolem 4 – 8 cm. Vnitřek kosti je vyplněn morkem. Morkové kosti jsou významnou surovinou pro přípravu velmi kvalitních vývarů a omáček.
Hovězí kosti - harfa masitá (T)1/-kg75.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Kosti harfa pocházejí z páteře, jsou skvělé pro vývary.
Hovězí kosti - harfa (T)1/-kg23.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Kosti harfa pocházejí z páteře, jsou skvělé pro vývary.
Hovězí oháňka - kus váha cca 1,5-2 kg, na polévku (T)1/-kg164.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca kus 1,5-2 kg
Balení: vakuované
Používá se do polévek (pro specialisty) nebo při přípravě ragů.
Hovězí žebro s kostí (T)1/-kg145.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vhodné na polévku.
Hovězí žebro GRIL (T)1/-kg148.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Celkem:0.00 Kč

Po výběru odběrného místa je možno vložit zboží do košíku.