Název | Množ. | Min/Max | MJ | Cena/Ks | Cena celkem | Obr. |
---|
Anglická slanina uzená balení cca 1,5 kg (T) | | 1.5/- | kg | 195.00 Kč | 0.00 Kč | Objem: baleno 1,5 kg Balení: vakuované Anglická slanina je vyrobena z vepřového boku. |
Bok pirožkový uzený, pikantní, min. cca 0,5 kg (T) | | 0.5/- | kg | 202.00 Kč | 0.00 Kč | Objem: 0,5 kg Balení: volně balené Vyrobeno z vybrané části boku, s povrchovým dekorem z koření. 78% vepřového masa. Vyrábí se z čerstvého masa, které je marinovaná a vyuzeno.
Nakrájejte na plátky, kostičky a výborné k mlsání u vína. Pro ty, co mají rádi pikantní chuť. |
Bok rolovaný uzený, baleno cca 1 kg (T) | | 1/- | kg | 194.00 Kč | 0.00 Kč | Objem: 1 kg Balení: vakuované Vybrané části boku srolované do pravidelného tvaru. 78% vepřového masa. |
Cikánská pečeně - uzená, baleno cca 3,5 kg nebo 100 g (T) | | 3.5/- | kg | 211.00 Kč | 0.00 Kč | Objem: 3,5 kg Balení: vakuované Uzená vepřová pečeně s tukovým krytím. Vhodné pro studenou i teplou kuchyni. Barvená krví. 78 % masa. |
Česnekový bok uzený, baleno cca 1,5 kg (T) | | 1.5/- | kg | 217.00 Kč | 0.00 Kč | Objem: 1,5 kg Balení: vakuované Uzený bok s česnekovými floky. 78% masa. |
Debrecínská pečeně, baleno cca 3 kg (T) | | 3/- | kg | 241.00 Kč | 0.00 Kč | Objem: cca 3 kg Balení: vakuované Libová uzená pečeně. Vhodné pro studenou kuchyni. |
Lisovaný bok uzený, baleno 1,5 kg (T) | | 1.5/- | kg | 194.00 Kč | 0.00 Kč | Objem: 1,5 kg Balení: vakuované Uzený bok lisovaný ve formě do pravidelného tvaru. 78 % masa. |
Moravská kýta uzená, baleno 1,8 kg (T) | | 1.8/- | kg | 204.00 Kč | 0.00 Kč | Objem: 1,8 kg Balení: vakuované Uzená část vepřové kýty barvená krví. 78 % masa z vepřové kýty. |
Moravská pečeně - uzená, baleno cca 2 kg nebo krájené 100 g (T) | | 2/- | kg | 233.00 Kč | 0.00 Kč | Objem: 2 kg, nebo 100 g krájené Balení: vakuované Moravská pečeně bez tukového krytí. Vhodné pro studenou i teplou kuchyni. Barvená krví. 78 % masa. |
Pastrami špek, balení cca 0,4 kg (T) | | 1/- | kg | 195.00 Kč | 0.00 Kč | Objem: cca 0,4 kg Balení: vakuované Libový bůček je zasypán kořením, kde hlavní je hořčičné semeno a další druhy koření starající se o příjemnou pikantní chuť. Maso se nechá s kořením, ve vakuu odležet cca 10 dní a po této době se znova okoření a vyudí. Je to proležení masa na sucho.
Kořeněná uzená slanina, 97% |
Pikantní bok uzený, balení 1,5 kg (T), min 1 balení | | 1.5/- | kg | 217.00 Kč | 0.00 Kč | Objem: cca 1,5 kg, min 1 balení Balení: vakuované Uzený bok s povrchovým dekorem z koření, pepř, hořčice, 78 % masa a hořčice. |
Slanina uzená (T), špikování masa | | 1/- | kg | 130.00 Kč | 0.00 Kč | Balení: vakuované Vhodná pro špikování masa. |
Uzený bok bez kosti (T) | | 1/- | kg | 196.00 Kč | 0.00 Kč | Objem: cca 1 kg Balení: vakuované |
Uzený bok s kostí (T) | | 3/- | kg | 151.00 Kč | 0.00 Kč | Balení: vakuované |