Hovězí vysoký roštěnec b.k. STAŘENÉ (RIB-EYE steak), Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora (R)

Vysoký roštěnec - vhodné na RIBEYE STEAK, stařené suchá metoda
Hovězí maso vysoký roštěnec, stařené suchým zránímUmístění vysokého roštěnce na zvířeti
Vysoký roštěnec je jemné, tukem prorostlé šťavnaté maso, pocházející z přední čtvrtě. Vyznačuje se silným mramorováním, jemným lojovým krytím z vnější strany. Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora
Hovězí maso je podrobeno suchému zrání po dobu 3 týdny. Uvádí se, že suché zrání je lepší než maso, které prošlo zráním mokrým. Suché zrání přináší to, že chuť a vůně v mase zůstává, steak je pak chuťově koncentrovanější s bohatší chutí.
Trvanlivost:10 dní skladujte při teplotě od 0-do 5 stupňů Celsia
Balení:vakuované
Měrná jednotka:kg
Dostupnost:do 3 dnů; dotázat se na bližší termín
DPH:12%
Vaše cena s DPH:515,00 Kč / kg
počet kg:
odběrné místo:

Odběrná místa

Vysoký roštěnec je poměrně málo namáhaný druh svaloviny nacházející se mezi lopatkami – najdete ho u hřbetu mezi krkem (podplečím) a nízkým roštěncem (z toho se krájejí roštěnky či připravuje rostbíf). Vysoký roštěnec je hned po svíčkové nejměkčí a nejkřehčí část hovězího. Správný RIB-EYE steak se vyznačuje silným mramorováním s jemným lojovým krytím z vnější strany.