Browin Vinné kvasinky tekuté SHERRY - 20 ml

Tekuté kvasnice - ideální pro bílé víno. Doporučují se zejména pro hlohová vína, jablka, šípky, bílé hrozny, rozinky, třešně, bílý rybíz, hrušky.

Sherry je speciálně vybraný kmen vinných kvasinek v ochranné tekutině. Tyto kvasinky zajišťují rychlé a stabilní kvašení, dobré kvašení cukru, stálou barvu vína a atraktivní buket. Stojí za to je použít pro dezertní vína.

Hlavní rysy:
- tekuté droždí
- 20 ml tekutiny na 5-25 l vína
- teplota kvašení: 20-27 ° C
- alkohol: až 14%
- další možnosti - s využitím médií: s vitaminem B1 a Kombi Vita

Používání:
Tekuté kvasinky by měly být předem rozmnoženy, tj. měla by být připravena kvasinková vakcína - tzv. Kvasinková matka. Nalijte 150 ml šťávy do 1 l láhve nebo vložte 200 g rozdrceného ovoce, 300 ml vody a přidejte 2 lžičky cukru. Lahvičku zakryjte zátkou z vaty a pasterizujte po dobu 30 minut. Po ochlazení do láhve nalijte obsah dříve protřepaného sáčku kvasinek. Nechejte ji 1-2 dny při teplotě 22-26 ° C, potom nalijte do fermentační nádoby nebo demižonu s nastavením vína (5-25 l).

POZOR:
Ve všech fázích přípravy kvasinkové vakcíny udržujte sterilní podmínky - věnujte zvláštní pozornost čistotě nádoby, ve které budete kvasinky rozmnožovat.

Složení: sladina, mladina, kvasnice Saccharomyces cerevisiae, minerální soli.
Dostupnost:dotázat se na bližší termín
DPH:12%
Vaše cena s DPH:21,00
počet :
Výrobce: Browin
Objem: 20.00 ml
Výška: 10.60 cm
Šířka: 0.50 cm
Délka: 7.50 cm

Tekuté kvasnice - ideální pro bílé víno. Doporučují se zejména pro hlohová vína, jablka, šípky, bílé hrozny, rozinky, třešně, bílý rybíz, hrušky.

Sherry je speciálně vybraný kmen vinných kvasinek v ochranné tekutině. Tyto kvasinky zajišťují rychlé a stabilní kvašení, dobré kvašení cukru, stálou barvu vína a atraktivní buket. Stojí za to je použít pro dezertní vína.

Hlavní rysy:
- tekuté droždí
- 20 ml tekutiny na 5-25 l vína
- teplota kvašení: 20-27 ° C
- alkohol: až 14%
- další možnosti - s využitím médií: s vitaminem B1 a Kombi Vita

Používání:
Tekuté kvasinky by měly být předem rozmnoženy, tj. měla by být připravena kvasinková vakcína - tzv. Kvasinková matka. Nalijte 150 ml šťávy do 1 l láhve nebo vložte 200 g rozdrceného ovoce, 300 ml vody a přidejte 2 lžičky cukru. Lahvičku zakryjte zátkou z vaty a pasterizujte po dobu 30 minut. Po ochlazení do láhve nalijte obsah dříve protřepaného sáčku kvasinek. Nechejte ji 1-2 dny při teplotě 22-26 ° C, potom nalijte do fermentační nádoby nebo demižonu s nastavením vína (5-25 l).

POZOR:
Ve všech fázích přípravy kvasinkové vakcíny udržujte sterilní podmínky - věnujte zvláštní pozornost čistotě nádoby, ve které budete kvasinky rozmnožovat.

Složení: sladina, mladina, kvasnice Saccharomyces cerevisiae, minerální soli.