Browin REDUKWAS - potravinářský uhličitan vápenatý - 15 g

Optimální kyselost vína by měla být 6-9 g / l. Kyselost můžete snížit přidáním vody, ale příliš mnoho vody způsobuje ztrátu vůní a chuti. Červená kyselina neutralizuje kyseliny přítomné v ovoci, snižuje kyselost až o 2 g / l.

Hlavní rysy:
• Hmotnost 15 g
• Pro 10-20 l moštu
• 6,7 g na 10 l musí snížit kyselost o 1 g / l

Používání:
Smíchejte červenou kyselinu se 100 ml vody, přidejte ji do moštu nebo vína, důkladně promíchejte. Po jednom dni se musí z vytvořený sediment vypustit. Nepřekračujte dávku 15 g na 10 l moštu.

Složení: uhličitan vápenatý
Dostupnost:dotázat se na bližší termín
DPH:12%
Vaše cena s DPH:25,00
počet :
Výrobce: Browin
Hmotnost: 15.00 g

Optimální kyselost vína by měla být 6-9 g / l. Kyselost můžete snížit přidáním vody, ale příliš mnoho vody způsobuje ztrátu vůní a chuti. Červená kyselina neutralizuje kyseliny přítomné v ovoci, snižuje kyselost až o 2 g / l.

Hlavní rysy:
• Hmotnost 15 g
• Pro 10-20 l moštu
• 6,7 g na 10 l musí snížit kyselost o 1 g / l

Používání:
Smíchejte červenou kyselinu se 100 ml vody, přidejte ji do moštu nebo vína, důkladně promíchejte. Po jednom dni se musí z vytvořený sediment vypustit. Nepřekračujte dávku 15 g na 10 l moštu.

Složení: uhličitan vápenatý