Browin Kvasinky Turbo Grappa 120g 14-18%

Grappa je italský alkoholický nápoj vyrobený z kvašených výlisků a jader- odpadu z výroby vína.

TURBO Vinné kvasnice Grappa jsou perfektní směsí kvasinek, živin a vitamínů pro rychlé kvašení. Doporučeno pro kvašení ovocných výlisků (jablko, hrozny, rybíz, hrušky a další). Umožní vám získat až 14-18% alkoholu za 7-10 dní. Získáte zvýšenou ovocnou vůni hotového nápoje.

Hlavní rysy:
• Hmotnost 120 g
• Při nastavení 25 l
• Pro 5 kg cukru
• Alkohol: 14-18%
• Pro nastavení ovoce

Používání:
Připravte nastavení z ovocných výlisků a vody v poměru 1:1 nebo 1:1,5 v závislosti na druhu použitého ovoce. Před zahájením kvašení nalijte obsah sáčku do přibližně 300 ml vody při teplotě nepřesahující 30 °C, důkladně promíchejte a po 30 minutách nalijte do nastavení.
Přidejte cukr v celkovém množství 4 - 5 kg / 25 l v jednotlivých porcích:
- 1/2 v první den fermentace
- 1/4 po 3 dnech
- zbytek v 5. den procesu. Fermentujte při 20–29 °C po dobu 7–10 dnů, dokud se CO2 nezastaví, poté vypusťte kapalinu ze supernatantu a podrobte dalšímu zpracování, pokuste se uchovat ovocné tóny.

Složení: droždí, minerální médium, vitamín B1.
Dostupnost:dotázat se na bližší termín
DPH:12%
Vaše cena s DPH:100,00

Možnost přikoupení:

+ 130.00 Kč
počet :
Výrobce: Browin
Hmotnost: 120.00 g

Grappa je italský alkoholický nápoj vyrobený z kvašených výlisků a jader- odpadu z výroby vína.

TURBO Vinné kvasnice Grappa jsou perfektní směsí kvasinek, živin a vitamínů pro rychlé kvašení. Doporučeno pro kvašení ovocných výlisků (jablko, hrozny, rybíz, hrušky a další). Umožní vám získat až 14-18% alkoholu za 7-10 dní. Získáte zvýšenou ovocnou vůni hotového nápoje.

Hlavní rysy:
• Hmotnost 120 g
• Při nastavení 25 l
• Pro 5 kg cukru
• Alkohol: 14-18%
• Pro nastavení ovoce

Používání:
Připravte nastavení z ovocných výlisků a vody v poměru 1:1 nebo 1:1,5 v závislosti na druhu použitého ovoce. Před zahájením kvašení nalijte obsah sáčku do přibližně 300 ml vody při teplotě nepřesahující 30 °C, důkladně promíchejte a po 30 minutách nalijte do nastavení.
Přidejte cukr v celkovém množství 4 - 5 kg / 25 l v jednotlivých porcích:
- 1/2 v první den fermentace
- 1/4 po 3 dnech
- zbytek v 5. den procesu. Fermentujte při 20–29 °C po dobu 7–10 dnů, dokud se CO2 nezastaví, poté vypusťte kapalinu ze supernatantu a podrobte dalšímu zpracování, pokuste se uchovat ovocné tóny.

Složení: droždí, minerální médium, vitamín B1.