Browin Sušené kvasnice FERMIVIN PDM 7g

Univerzální kvasnice pro bílá, červená, šumivá vína i medoviny.
Jsou zvláště doporučovány pro vína z angreštů, hrušek, meruněk, jahod, obilovin, hlohu, jablek, šípků, bílých a černých hroznů, rebarbory, rozinek, třešní, malin,  žlutých švestek a blum, jeřabiny, ostružin, červeného, bílého a černého rybízu,  borůvek, bezinky.

Fermivin PDM je speciálně vybraný kmen vinných kvasinek pocházející z oblasti Champagne ve Francii - oceňovaný „bayanus", který zajišťuje rychlou a stabilní fermentaci ve velmi širokém teplotním rozmezí a dokonce i v obtížných podmínkách. Jsou skvělé pro výrobu medoviny. Mají zesilující účinek na vůni vína, díky kterému vynikne aroma ovoce, ze kterého se nápoj vyrábí. Jsou ideální pro opětovné kvašení - nastavení, když víno přestane růst před dosažením předpokládaných vlastností.

Popis:
- aktivní suché kvasnice - snadné použití
- balení 7 g na 10-35 l vína
- teplota kvašení: 13-30 ° C
- alkohol: až 16%
- další použití- s využitím doplňků: s vitaminem B1 a Kombi Vita

Používání:
Obsah sáčku smíchejte ve 100 ml převařené a ochlazené vody na 30 ° C a ponechejte jej 20 minut při pokojové teplotě. Po uplynutí této doby se roztok nalije do fermentační nádoby nebo do demižonu s vínem.

Složení: vinné kvasnice Saccharomyces cerevisiae var. bayanus, emulgátor: sorbitan monostearát
Dostupnost:dotázat se na bližší termín
DPH:12%
Vaše cena s DPH:34,00
počet :
Výrobce: Browin
Hmotnost: 7.00 g

Univerzální kvasnice pro bílá, červená, šumivá vína i medoviny.
Jsou zvláště doporučovány pro vína z angreštů, hrušek, meruněk, jahod, obilovin, hlohu, jablek, šípků, bílých a černých hroznů, rebarbory, rozinek, třešní, malin,  žlutých švestek a blum, jeřabiny, ostružin, červeného, bílého a černého rybízu,  borůvek, bezinky.

Fermivin PDM je speciálně vybraný kmen vinných kvasinek pocházející z oblasti Champagne ve Francii - oceňovaný „bayanus", který zajišťuje rychlou a stabilní fermentaci ve velmi širokém teplotním rozmezí a dokonce i v obtížných podmínkách. Jsou skvělé pro výrobu medoviny. Mají zesilující účinek na vůni vína, díky kterému vynikne aroma ovoce, ze kterého se nápoj vyrábí. Jsou ideální pro opětovné kvašení - nastavení, když víno přestane růst před dosažením předpokládaných vlastností.

Popis:
- aktivní suché kvasnice - snadné použití
- balení 7 g na 10-35 l vína
- teplota kvašení: 13-30 ° C
- alkohol: až 16%
- další použití- s využitím doplňků: s vitaminem B1 a Kombi Vita

Používání:
Obsah sáčku smíchejte ve 100 ml převařené a ochlazené vody na 30 ° C a ponechejte jej 20 minut při pokojové teplotě. Po uplynutí této doby se roztok nalije do fermentační nádoby nebo do demižonu s vínem.

Složení: vinné kvasnice Saccharomyces cerevisiae var. bayanus, emulgátor: sorbitan monostearát