Koření na grilování selete, vepřové kýty, krůty - BEZ SOLI

Maso, které dáváme na otočný gril, nejčastěji sele, vepřovou kýtu nebo krůtu/krocana vám dodáváme zpravidla již nasolené. Je buď napíchaná solí nebo marinovaná (maso si poleží ve slaném nálevu).
V průběhu vlastního grilování je maso natírané směsí koření, obvykle rozpuštěné v tuku.

POZOR NA PŘESOLENÍ MASA

Když budete maso potírat v běžném obchodně koupeným kořením na grilování, tak toto je zpravidla se solí. Třeba i 40%. V důsledku toho dojde k přesolení masa.

Proto máme kořenící směsi na grilování masa označené exclusive. A ty neobsahují sůl.
Jsou určeny na grilování již nasoleného masa (např. selete, vepřové kýty nebo krůty).

Mít koření, které není se solí, je pro grilování na otočném grilu velmi důležité.

Když budete potřebovat grilovací koření se solí (budete dělat steaky, péci maso na sporáku apod.), tak stačí koření dosolit nebo sůl přidat samostatně. A neplatíte za sůl stejnou cenu, jako platíte za koření. Je to jeden z důvodů proč je naše koření cenově výhodné a jednotková cena vychází vždy lépe než v jiných případech.
KOŘENÍCÍ SMĚSI VÁM DOVEZEME i s masem, pošleme samostatně poštou a vždy výhodně. I při placení poštovného, to vychází lépe.




Sortiment kořenících směsí na grilování najdete zde=>>Kořenící směsi na grilování selat, steaků, kýt...