Základní druhy hovězího masa pro kuchyňské využití - Praha, Nymburk, Kutná Hora, Poděbrady, Kolín, Pardubice, Hradec Králové
Hovězí masa jsou pro minutkovou kuchyni méně používaná, protože předpokládají, že maso bude vyzráte, z dobrého chovu, dobře krmené. Ale o to je, když se podaří příprava hovězího masa zvládnout, výsledek lahodnější. Pravá svíčková, hovězí roštěnec mají nejblíže k dokonalému výrobku. Ovšem při nezdaru je bolestné i to, že ceny těchto mas jsou vysoké.
Při objednání masa uveďte minimální hmotnost masného výrobku.
Skutečnou hmotnost masného výrobku nad tu minimální s vámi dojednáme po obdržení vaší objednávky.
Mleté maso mix - hovězí, vepřové
Hovězí maso - mleté, polotovar
Hovězí svíčková (1.8 kg)
Hovězí roštěná, roštěnec bez kosti
Hovězí zadní - kýta bez kosti
Hovězí vysoký roštěnec bk.
Hovězí přední bez kosti - KRK
Hovězí kližka
Rádce
Hovězí svíčková jako pokrm
Hovězí svíčková je tradiční český pokrm.