Základní druhy hovězího masa pro kuchyňské využití - Praha, Nymburk, Kutná Hora, Poděbrady, Kolín, Pardubice, Hradec Králové

Hovězí masa jsou pro minutkovou kuchyni méně používaná, protože předpokládají, že maso bude vyzráte, z dobrého chovu, dobře krmené. Ale o to je, když se podaří příprava hovězího masa zvládnout, výsledek lahodnější. Pravá svíčková, hovězí roštěnec mají nejblíže k dokonalému výrobku. Ovšem při nezdaru je bolestné i to, že ceny těchto mas jsou vysoké.

Při objednání masa uveďte minimální  hmotnost masného výrobku.
Skutečnou hmotnost masného výrobku nad tu minimální s vámi dojednáme po obdržení vaší objednávky.

Rádce

Termíny a místa rozvozů pohoštění

Termíny a místa rozvozů pohoštění

  1. Termín rozvozu je každý pracovní pátek. Není možno garantovat čas rozvozu.
  2. Rozvz je na adresy na trase Pardubice - Praha (Hradec Králové, Kutná Hora, Kolín, Nymburk, Poděbrady
  3. Kýty a selata viz e-shop na dohodnuté místo  v městech (Olomouc, Šumperk, Mladějovice)
SORTIMENT PRO POHOŠTĚNÍ

SORTIMENT PRO POHOŠTĚNÍ

Široký výběr produktů (chlebíčků, obložených mís, zákusků a mini zákusků a další) pro pořádání pohoštění.