Základní druhy hovězího masa pro kuchyňské využití - do KOŠÍKU VLOŽTE požadavek MINIMÁLNÍHO MNOŽSTVÍ

Hovězí masa jsou pro minutkovou kuchyni méně používaná, protože předpokládají, že maso bude vyzráte, z dobrého chovu, dobře krmené. Ale o to je, když se podaří příprava hovězího masa zvládnout, výsledek lahodnější. Pravá svíčková, hovězí roštěnec mají nejblíže k dokonalému výrobku. Ovšem při nezdaru je bolestné i to, že ceny těchto mas jsou vysoké.
Při objednání masa uveďte minimální hmotnost masného výrobku.
Skutečnou hmotnost masného výrobku nad tu minimální s vámi dojednáme po obdržení vaší objednávky.

Mleté maso mix - hovězí, vepřové

Hovězí maso - mleté, polotovar

Hovězí svíčková (1.8 kg)

Hovězí roštěná, roštěnec bez kosti


Hovězí zadní - kýta bez kosti

Hovězí vysoký roštěnec bk.

Hovězí přední bez kosti - KRK

Hovězí kližka
Rádce
Hovězí svíčková jako pokrm
Hovězí svíčková je tradiční český pokrm.