Čím se zabýváme - činnost firmy Gurmánský servis s.r.o.
Poslání firmy je podpora pořádání občerstvení
- Poskytovat produkty, služby a podporu pro pořádání občerstvení PRO AKCE. V popředí je občerstvení na akce jako jsou svatby, oslavy narozenin, občerstvení, včetně občerstvení na akcích v letním období pořádané v přírodním venkovním prostředí, kdy součástí těchto akcí je grilování masa na otočném grilu - grilován selat, vepřových kýt, krůt a krocanů.
TOMU ODPOVÍDAJÍ PRODUKTY
- Obvyklé součásti občerstvení jsou viz Občerstvení na akcích
- Speciální část občerstvení - zahradní grilování
TYPICKÉ PRO PODPORU VÁM OD NÁS
- Umožnit vám svobodné rozhodování variant pořádání občerstvení, tedy předkládat vám možné způsoby zajištění občerstvení a tím umožnit svobodný výběr toho, co chcete.
- Uskutečnit dopravu občerstvení na místa, kde své občerstvení chcete uskutečnit.
- Varianty zahrnují především ekonomicky výhodné řešení zajištění občerstvení. Soustředění je na to, zajištění občerstvení vlastními silami, ale vůbec nebrání využít bez pracnější způsoby zajištění občerstvení.
Historie
Od roku 2013 prodávám selata, vepřové kýty (syrové, solené, uzené) a další produkty. Ty putovaly hlavně na grily otáčející maso při zahradním grilování. Po celou dobu existence jak fyzické osoby Zdeněk Straka, tak i po založení firmy Gurmánský servis s.r.o. (od roku 2018) jsem pomáhal se zajišťováním zahradních hostin a poskytováním podpory poskytování služby grilování selat, krůt, býků apod. na akcích.
V dalších letech
TAKÉ SI CENÍTE:
- jistoty zajištění včasných dodávky masna grilování a a produktů pro pořádání občerstvení.
- díky zázemí v podobě sítě dodavatelů selat, spolehlivé a ověřené spolupráci s jatkami, je Gurmánský servis s.r.o. mnohdy schopen uspokojit i pozdní objednávky,
- našimi partnery jsou osvědčené firmy v oblasti masa a masných výrobků (firma TORO Hlavečník a ZD Rosice), studené kuchyně firma Frencl s.r.o. , cukrářské výrobky (firma Valma)
ZÁRUKY DOBRÉHO VÝSLEDKU?
- Z hlediska vzdělání jsem vyučen kuchařem s řádným výučním listem a mám za sebou dostatečnou praxi. Díky tomu mám znalosti v oboru technologické přípravy jídel.
- Mám středoškolské vzdělání v oblasti veřejného stravování a také jsem činnosti v oboru vedení stravovacího zařízení několik let prováděl. Také mám bohaté zkušenosti v oblasti řízení (organizace, plánování, kontrola apod.,) což mi umožňuje zajišťovat a plnit požadavky zákazníků.
- 9 let griluji na různých akcích selata, kýty a jiná masa na svém grilu i na různých jiných grilech. Díky této praxi umím velmi dobře ugrilovat sele a všechny činnosti co s tím souvisí. Upevnit sele na gril, správně připravit marinády, ugrilovat sele tak, aby bylo měkké a šťavnaté a mělo správnou kůrčičku atd.
MOHU PORADIT NA ZÁKLADĚ VLASTNÍCH ZKUŠENOSTÍ, které sbírám a pracuji s nimi.