Zahradní grilování na roštu

Chutné maso ze ZAHRADNÍHO GRILOVÁNÍ na ROŠTU není samozřejmostí.

Maso na grilování

Věnujte pořízení masa na grilování zvláštní pozornost. Neúspěch se může dostavit.

Je důležité, aby maso pocházelo z mladých zvířat, nejlépe co nejpřírodněji krmená, důležité je z jakého místa těla zvířete maso pochází, jak je vyzrálé a jak je na grilování připravené.

  1. Maso na www.gurmanservis.cz předkládané jako maso na zahradní grilování na roštu je k tomuto účelu určené. Splňuje výše uvedené podmínky. Zrání - staření hovězího masa=>>
  2. Můžete si vybrat nejvhodnější části z těla zvířat, které se pro grilování nejlépe hodí.


Příprava masa na grilování

Maso je třeba na grilování připravit. Začíná to nakrájením masa. Na výsledku - chuti masa se podílí různé marinády, koření, omáčky, které na maso použijeme. Při používání marinád se maso marinuje různými způsoby, které vpraví do masa chuť koření, marinád v různé míře a s různou rychlostí - za různou dobu.

Po nakrájení masa, jeho případné naříznutí po krajích, aby se nekroutilo, naklepání či propíchání (použití například tenderizér -naklepávače masa)

Příprava masa před grilováním ovlivňuje jak chuť masa, tak i dobu tepelné přípravy.


Zásady úspěšného grilování masa na pevném grilu - roštu

K dosažení úspěchu je potřebné dodržovat zásady grilování masa=>>