Italská marináda MO g výběr z 3 hmotnosti 1000/500/250 g, poštou

Italská marináda MO g  výběr z 3 hmotnosti 1000/500/250 g, poštou
Italská marináda MO g  výběr z 3 hmotnosti 1000/500/250 g, poštou
Italské bylinky v červené marinádě. Chutnají skvěle s kuřecími kousky, vhodné i do omáček a k přípravě dressingů.
Trvanlivost:12 měsíců
Objem:1000 g
Balení:sáček
Měrná jednotka:ks
DPH:15%
VariantaKódDostupnostCena s DPH
367do 5 dnů;
dotázat se na bližší termín
105,00 Kč
342do 5 dnů;
dotázat se na bližší termín
185,00 Kč
317do 5 dnů;
dotázat se na bližší termín
354,00 Kč
počet ks:
odběrné místo:

Odběrná místa

Italské bylinky v červené marinádě. Chutnají skvěle s kuřecími kousky, vhodné i do omáček a k přípravě dressingů.

Neostrá, výrazně kořenitá chuť.

Návod k použití:

Z každého balíčku lze jednoduše vyrobit 0,5 kg marinády – přesný postup najdete na etiketě. Hotovou marinádu lze uchovat v lednici po dobu 2 měsíců(nejlépe v uzavřené nádobě či sklenici).

  1. Maso - nakrájejte na plátky, kostky či nudličky, do marinády lze nakládat i kuřecí křídla či vepř. žebírka.
  2. Není nutno přisolovat!
  3. Maso důkladně promíchejte s marinádou a uložte do chladničky. Optimální doba spotřeby je následující den po naložení masa, kdy maso zkřehne a stejnoměrně pojme marinádu.


Proč tyto marinády?

Související produkty