MASO pro gastro provozy

MASO pro gastro provozy s rozvozem na ADRESU

Zašlete nám vaše požadavky=>> FORMULÁŘ 
Vyberte podkategorii:
Filtrování | rozdělení masa + masných výrobků:

Vepřové maso, výsekové

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Vepřová krkovice bez kosti J1/-kg124.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 3,5 kg
Balení: vakuované
Krkovice se nachází na horní straně zad. Začíná u hlavy a pokračuje po hřbetní část. Navazuje na pečeni. Je to nejčastěji využívaná část masa z prasete. Krkovice je mírně prorostlá tukem, co dává masu šťavnatost. Kolik je v krkovici tuku je závislý na váze prasete. Výborná na pečení, grilování a uzení.
Vepřová krkovice s kostí J1/-kg95.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Velmi žádané maso je krkovice také s kostí. Jde o libové maso prorostlé tukem (horní část krku). Krkovička - krkovice je vhodná k dušení, uzení, smažení i pečení. Pečením ztrácí na váze, protože se vypéká tuk, sádlo.
Vepřová kýta bez kosti J1/-kg109.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřová kýta je souhrn velkých svalových částí s malým obsahem tuku. Kýta má všestranné využití. Může se dusit, udit, smažit, dělat z ní rolády, upravovat jako závitky, plátky. Je kvalitní surovinou pro uzení jako šunka, dává se do klobás.
Vepřová kýta s kostí, kolenem a nožičkou J1/-kg95.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřová kýta s kolenem je vhodná na grilování u uzení.
Vepřová pečeně bez kosti - kotleta J1/-kg123.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřová pečeně, také nazývaná kotleta je vyhledávaným masem. Na rozdíl od krkovice je méně tučná. Kuchyňské zpracování je hlavně na smažení, dušení, pečení i uzení. Používá se i na gril - venkovní grilování.
Vepřová pečeně s kostí J1/-kg101.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřová pečeně, také nazývaná kotleta je vyhledávaným masem. Na rozdíl od krkovice je méně tučná. Kuchyňské zpracování je hlavně na smažení, dušení, pečení i uzení. Používá se i na gril - venkovní grilování.
Vepřová plec bez kosti1/-kg129.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřová plec představuje svalnaté maso kolem lopatek a ramenních kostí. Není příliš tučné. Hodně se používá pro mleté úpravy masa, také dušení,vaření, uzení a pečení. Používá se na výrobu sekané.
Vepřová plec s kostí a kolenem1/-kg81.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřová plec představuje svalnaté maso kolem lopatek a ramenních kostí. Není příliš tučné. Hodně se používá pro mleté úpravy masa, také dušení,vaření, uzení a pečení. Používá se na výrobu sekané.
Vepřové koleno přední "syrové" "T" 0.5/-kg78.00 Kč0.00 Kč

Objem: 0,5
Balení: bez obalu
Koleno přední s kostí, syrové. Dotazy na tel: 725 306 191
Vepřové koleno zadní "syrové" "T" 1.3/-kg95.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 1,3 kg
Balení: bez obalu
Koleno zadní s kostí, syrové. Dotazy na tel: 725 306 191
Vepřový bok s kostí - bůček1/-kg122.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřový bok nazývaný bůček je na přední boční části těla prasete. Je tvořen žebry, chrupavkami, vrstvou masa prorostlou sádlem. Na povrchu je pokryt kůží. Výborný je pečený, na uzení.

Hovězí maso - výsekové

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Hovězí kližka1/-kg151.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Hovězí kližka je z nohy zvířete, "předloktí". Jak přední, tak zadní kližka jako maso obsahuje hodně vaziva. Z tohoto důvodu se hodí pro přípravu guláše.
Hovězí kližka OSSOBUCO1/-kg159.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 400 g
Balení: vakuované
Ossobuco je kližka, jde speciální řez kližky i s morkovou kostí. Kost dává výraznou hovězí chuť. Považováno za pochoutku.
Hovězí kosti - harfa 1/-kg18.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Kosti harfa pocházejí z páteře, jsou skvělé pro vývary.
Hovězí kosti - harfa masitá1/-kg72.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Kosti harfa pocházejí z páteře, jsou skvělé pro vývary.
Hovězí kosti - morková1/-kg40.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Morková kost jsou dlouhé hovězí kosti, pro kuchyňskou přípravu rozřezané na krátké části. Tloušťka kostní hmoty je obvykle kolem 1 cm a jejich průměr je kolem 4 – 8 cm. Vnitřek kosti je vyplněn morkem. Morkové kosti jsou významnou surovinou pro přípravu velmi kvalitních vývarů a omáček.
Hovězí kýta s kostí1/-kg167.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Hovězí kýta s kostí obsahuje řadu dalších mas vhodných pro grilování, avšak musí jít o speciální plemena a masa vyzrálá.
Hovězí maso - mletý polotovar1/-kg137.00 Kč0.00 Kč

Objem: dle objednání, nejméně 1 kg
Balení: vakuované
Hovězí maso - býk celý1/-kg140.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Hovězí oháňka1/-kg129.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Používá se do polévek nebo při přípravě ragů.
Hovězí přední bez kosti - krk1/-kg196.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Maso z krku je vhodné na guláš, je to alternativa za maso z kližky, kterou někteří lidé na výrobu guláše nechtějí použit. Je to maso kus masa s prorostlou svalovinou a silnou vlákninou. Používá se také jako mleté maso, pro výrobu klobás.
Hovězí přední s kostí a podplečí1/-kg135.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Podplečí ("Chuck Roll Eye"). Paradoxem je to, že je to část masa, která se nachází nad plecí. Podplečí se označuje též jako péro. Je to přední část hovězího hřbetu za krkem a navazuje na vysoký roštěnec. Připomíná (strukturou i vzhledem) vysoký roštěnec.
Hovězí pupek - steak1/-kg230.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Pupek je plátek masa, které je výjimečně chutné. Je umístěno ve spodní částí břišních svalů. Vhodné na vaření a dušení, z vyzrálých kusů je možno připravit skvělé steaky.
Hovězí roštěná bez kosti1/-kg316.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Hovězí svíčková1/-kg747.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 1,8 kg
Balení: vakuované
Svíčková ("Tenderloin") je pruh svaloviny pod páteří (roštěncem). Posuzuje se jako nejlahodnější, čemuž odpovídá i cena. Tím, že je svíčková vystavena malé námaze, je maso ze svíčkové křehké, jemné, libové a vláknité. Ze špičky se připravuje výborný tatarský biftek.
Hovězí veverka1/-kg173.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Veverka, tato část masa je umístěna pod páteří zvířete, před svíčkovou. Veverka má dlouhá a velmi hrubá vlákna. Je to sval, který namáhaný. To má vliv na to, že steak z veverky nebude sice příliš křehký, ale má však výraznou chuť. Tak jako všechny svaly, které jsou namáhané. Obvykle se krájí na poloviny po délce. což napomáhá lepší přípravě.
Hovězí výrobní - výřez1/-kg129.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Jde o ty části masa, které jsou výsledkem bourání masa a nemají využití jako celek. Používají se jako zejména jako mleté maso.
Hovězí zadní - kýta bez kosti1/-kg216.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Hovězí zadní - plec bez kosti1/-kg201.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Hovězí žebro s kostí1/-kg121.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vhodné na polévku.

Drůbež - krůty a krocani, kuřata, kuřecí maso - syrové, marinované

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Krůta / Krocan na gril - SYROVÉ cca 8-12 kg/17-20 kg, 8/18kg112.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 8 kg/18 kg
Balení: Igelitový obal
Prodáváme krocany na grilování. Dotazy na tel: 725 306 191
Krůta, krocan MARINOVANÉ na grilování, cca 10 kg/18 kg,10/20kg152.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 10 kg/18 kg
Balení: Igelitový obal
Prodáváme na základě objednávky krůty přípravené na grilování a pečení. Pardubice
Kuře celé cca 1,3-2,1 kg, syrové1/-kg69.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 1,3-2,1 kg
Balení: Igelitový obal
Prodáváme celá kuřata. Dotazy na tel: 725 306 191
Kuře čtvrtka, syrové, čerstvé 1/-kg59.00 Kč0.00 Kč

Balení: Igelitový obal
Prodáváme kuřecí čtvrtky. Dotazy na tel: 725 306 191
Kuřecí kostra, skelet, čerstvé - na polévku1/-kg21.00 Kč0.00 Kč

Balení: Igelitový obal
Prodáváme kuřecí křídla. Dotazy na tel: 725 306 191
Kuřecí křídlo celé, syrové, čerstvé1/-kg69.00 Kč0.00 Kč

Balení: Igelitový obal
Prodáváme kuřecí křídla na grilování. Dotazy na tel: 725 306 191
Kuřecí paličky - syrové, čerstvé maso1/-kg79.00 Kč0.00 Kč

Balení: Igelitový obal
Prodáváme kuřecí paličky - syrové, čerstvé maso také na grilování. Dotazy na tel: 725 306 191
Kuřecí prsa, syrové, čerstvé1/-kg149.00 Kč0.00 Kč

Balení: Igelitový obal
Prodáváme kuřecí prsa, syrové, čerstvé. Dotazy na tel: 725 306 191
Kuřecí stehenní plátek bez kůže, čerstvé maso1/-kg116.00 Kč0.00 Kč

Balení: Igelitový obal
Prodáváme kuřecí stehenní plátek bez kůže, syrové, čerstvé. Dotazy na tel: 725 306 191
Kuřecí stehno, čerstvé maso1/-kg86.00 Kč0.00 Kč

Balení: Igelitový obal
Prodáváme kuřecí stehna, čerstvé. Dotazy na tel: 725 306 191
Celkem:0.00 Kč