MASO pro gastro provozy

MASO pro gastro provozy s rozvozem na ADRESU

Zašlete nám vaše požadavky=>> FORMULÁŘ 
Vyberte podkategorii:
Filtrování | rozdělení masa + masných výrobků:

Vepřové maso, výsekové

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Vepřová krkovice bez kosti J1/-kg124.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 3,5 kg
Balení: vakuované
Krkovice se nachází na horní straně zad. Začíná u hlavy a pokračuje po hřbetní část. Navazuje na pečeni. Je to nejčastěji využívaná část masa z prasete. Krkovice je mírně prorostlá tukem, co dává masu šťavnatost. Kolik je v krkovici tuku je závislý na váze prasete. Výborná na pečení, grilování a uzení.
Vepřová krkovice s kostí J1/-kg95.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Velmi žádané maso je krkovice také s kostí. Jde o libové maso prorostlé tukem (horní část krku). Krkovička - krkovice je vhodná k dušení, uzení, smažení i pečení. Pečením ztrácí na váze, protože se vypéká tuk, sádlo.
Vepřová kýta bez kosti J1/-kg109.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřová kýta je souhrn velkých svalových částí s malým obsahem tuku. Kýta má všestranné využití. Může se dusit, udit, smažit, dělat z ní rolády, upravovat jako závitky, plátky. Je kvalitní surovinou pro uzení jako šunka, dává se do klobás.
Vepřová hlava 1/-kg25.00 Kč0.00 Kč

Balení: bez obalu, nutný obal ze strany odběratele (plachta, prostěradlo, vanička...)
Pro okrášlení rautového stolu můžete využít hlavu z prasete. Dar do tomboly.
Vepřová hlava s lalokem1/-kg61.00 Kč0.00 Kč

Balení: bez obalu, nutný obal ze strany odběratele (plachta, prostěradlo, vanička...)
Vepřová hlava
Vepřová kýta s kostí, kolenem a nožičkou J1/-kg95.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřová kýta s kolenem je vhodná na grilování u uzení.
Vepřová kýta syrová, s kostí a kolenem J8/13kg86.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 10-12 kg
Balení: bez obalu, nutný obal ze strany odběratele
Vepřová kýta vcelku vhodná na grilování.
Vepřová panenka - panenská svíčková - mražená J1/-kg198.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 0,5 kg
Balení: vakuované
Vepřová panenka je libové a křehké maso. Je považováno za nejkvalitnější, nejšťavnatější maso z prasete. Používá se především na minutky i pečení.
Vepřová panenka - mražená J1/-kg230.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 0,5 kg
Balení: vakuované
Vepřová panenka je libové a křehké maso. Je považováno za nejkvalitnější, nejšťavnatější maso z prasete. Používá se především na minutky i pečení.
Vepřová pečeně bez kosti - kotleta J1/-kg123.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřová pečeně, také nazývaná kotleta je vyhledávaným masem. Na rozdíl od krkovice je méně tučná. Kuchyňské zpracování je hlavně na smažení, dušení, pečení i uzení. Používá se i na gril - venkovní grilování.
Vepřová pečeně s kostí J1/-kg101.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřová pečeně, také nazývaná kotleta je vyhledávaným masem. Na rozdíl od krkovice je méně tučná. Kuchyňské zpracování je hlavně na smažení, dušení, pečení i uzení. Používá se i na gril - venkovní grilování.
Vepřová plec bez kosti, bez kůže J1/-kg103.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřová plec představuje svalnaté maso kolem lopatek a ramenních kostí. Není příliš tučné. Hodně se používá pro mleté úpravy masa, také dušení,vaření, uzení a pečení. Používá se na výrobu sekané.
Vepřová plec s kostí a kolenem J1/-kg83.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřová plec představuje svalnaté maso kolem lopatek a ramenních kostí. Není příliš tučné. Hodně se používá pro mleté úpravy masa, také dušení,vaření, uzení a pečení. Používá se na výrobu sekané.
Vepřová plec s kostí bez kolene J1/-kg99.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřová plec představuje svalnaté maso kolem lopatek a ramenních kostí. Není příliš tučné. Hodně se používá pro mleté úpravy masa, také dušení,vaření, uzení a pečení. Používá se na výrobu sekané.
Vepřové koleno přední "syrové" J 0.5/-kg57.00 Kč0.00 Kč

Objem: 0,5
Balení: bez obalu
Koleno přední s kostí, syrové. Dotazy na tel: 725 306 191
Vepřové koleno zadní "syrové" J 1.3/-kg66.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 1,3 kg
Balení: bez obalu
Koleno zadní s kostí, syrové. Dotazy na tel: 725 306 191
Vepřový bok bez kost, bez kůže J1/-kg113.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřový bok nazývaný bůček je na přední boční části těla prasete. Je tvořen žebry, chrupavkami, vrstvou masa prorostlou sádlem. Na povrchu je pokryt kůží. Výborný je pečený, na uzení.
Vepřový bok bez kost, s kůží J1/-kg138.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřový bok nazývaný bůček je na přední boční části těla prasete. Je tvořen žebry, chrupavkami, vrstvou masa prorostlou sádlem. Na povrchu je pokryt kůží. Výborný je pečený, na uzení.
Vepřový bok s kostí - bůček J1/-kg113.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřový bok nazývaný bůček je na přední boční části těla prasete. Je tvořen žebry, chrupavkami, vrstvou masa prorostlou sádlem. Na povrchu je pokryt kůží. Výborný je pečený, na uzení.
Vepřová ledvina1/-kg40.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřová játra1/-kg36.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřové srdce, váha ks cca 0,4 kg, 1/-kg61.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca ks 0,4 kg
Balení: vakuované
Vepřové sádlo hřbetní bez kůže J1/-kg62.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Hřbetní vepřové sádlo je zpravidla používáno na výrobu sádla škvařením. Pro tento účel je nejlepší. Použití sádla je také na vyuzení, tam používáme co nejvyšší sádlo.
Vepřový jazyk, ks cca 0,4-0,5 kg, 1/-kg67.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 0,4 kg
Balení: vakuované

Hovězí maso - výsekové

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Hovězí kližka J1/-kg149.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Hovězí kližka je z nohy zvířete, "předloktí". Jak přední, tak zadní kližka jako maso obsahuje hodně vaziva. Z tohoto důvodu se hodí pro přípravu guláše.
Hovězí gulášové kostky J1/-kg183.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Hovězí bok bez kosti pupek J1/-kg108.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Pupek je plátek masa, které je výjimečně chutné. Je umístěno ve spodní částí břišních svalů. Vhodné na vaření a dušení, z vyzrálých kusů je možno připravit skvělé steaky.
Hovězí bok s kostí (polévkové) J1/-kg105.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Hovězí přední bez kosti - krk J1/-kg155.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Maso z krku je vhodné na guláš, je to alternativa za maso z kližky, kterou někteří lidé na výrobu guláše nechtějí použit. Je to maso kus masa s prorostlou svalovinou a silnou vlákninou. Používá se také jako mleté maso, pro výrobu klobás.
Hovězí roštěná bez kosti J1/-kg271.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Hovězí zadní - kýta bez kosti J1/-kg202.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Hovězí svíčková 1,8 a méně J1/-kg569.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 1,8 kg
Balení: vakuované
Svíčková ("Tenderloin") je pruh svaloviny pod páteří (roštěncem). Posuzuje se jako nejlahodnější, čemuž odpovídá i cena. Tím, že je svíčková vystavena malé námaze, je maso ze svíčkové křehké, jemné, libové a vláknité. Ze špičky se připravuje výborný tatarský biftek.
Hovězí zadní - bez kosti z plece J1/-kg172.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Hovězí svíčková 1,8 a více J1/-kg696.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 1,8 kg
Balení: vakuované
Svíčková ("Tenderloin") je pruh svaloviny pod páteří (roštěncem). Posuzuje se jako nejlahodnější, čemuž odpovídá i cena. Tím, že je svíčková vystavena malé námaze, je maso ze svíčkové křehké, jemné, libové a vláknité. Ze špičky se připravuje výborný tatarský biftek.
Hovězí kosti - harfa J1/-kg46.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Kosti harfa pocházejí z páteře, jsou skvělé pro vývary.
Hovězí kosti - morková J1/-kg50.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Morková kost jsou dlouhé hovězí kosti, pro kuchyňskou přípravu rozřezané na krátké části. Tloušťka kostní hmoty je obvykle kolem 1 cm a jejich průměr je kolem 4 – 8 cm. Vnitřek kosti je vyplněn morkem. Morkové kosti jsou významnou surovinou pro přípravu velmi kvalitních vývarů a omáček.
Hovězí oháňka J1/-kg155.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Používá se do polévek nebo při přípravě ragů.
Hovězí játra - celé cca 2 kg, J1/-kg38.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 2 kg/kus
Balení: vakuované
Hovězí srdce, váha cca 1,2 kg, prodej celý kus J1/-kg63.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 1,2 kg
Balení: vakuované
Hovězí ledvina - kus cca 300-400 g (min. 1 kg)1/-kg34.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 300-400 g
Balení: vakuované
Hovězí dršťky předvařené - mražené J1/-kg86.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Hovězí slezina, kus cca 0,5 kg, (nákup min. 1 kg) J1/-kg9.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca celá 500 g
Balení: vakuované
Hovězí tes-tes (býčí žlázy) - kus cca 300 g, J1/-kg49.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 300 g
Balení: vakuované

Drůbež - krůty a krocani, kuřata, kuřecí maso - syrové, marinované

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Krůta / Krocan na gril - SYROVÉ cca 8-12 kg/17-20 kg, J8/18kg89.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 8 kg/18 kg
Balení: Igelitový obal
Prodáváme krocany na grilování. Dotazy na tel: 725 306 191
Kuře celé cca 1,3-2,1 kg, syrové J1/-kg52.50 Kč0.00 Kč

Objem: cca 1,3-2,1 kg
Balení: Igelitový obal
Prodáváme celá kuřata. Dotazy na tel: 725 306 191
Kuře čtvrtka, syrové, čerstvé J1/-kg43.00 Kč0.00 Kč

Balení: Igelitový obal
Prodáváme kuřecí čtvrtky. Dotazy na tel: 725 306 191
Kuře na roládu J1/-kg117.00 Kč0.00 Kč

Balení: Igelitový obal
Kuřecí maso na roládu
Kuřecí kostra, skelet, čerstvé - na polévku J1/-kg16.00 Kč0.00 Kč

Balení: Igelitový obal
Prodáváme kuřecí křídla. Dotazy na tel: 725 306 191
Kuřecí křídlo celé, syrové, čerstvé J1/-kg37.00 Kč0.00 Kč

Balení: Igelitový obal
Prodáváme kuřecí křídla na grilování. Dotazy na tel: 725 306 191
Kuřecí paličky - syrové, čerstvé maso J1/-kg68.00 Kč0.00 Kč

Balení: Igelitový obal
Prodáváme kuřecí paličky - syrové, čerstvé maso také na grilování. Dotazy na tel: 725 306 191
Kuřecí prsa, syrové, čerstvé1/-kg149.00 Kč0.00 Kč

Balení: Igelitový obal
Prodáváme kuřecí prsa, syrové, čerstvé. Dotazy na tel: 725 306 191
Kuřecí stehenní plátek bez kůže, čerstvé maso J1/-kg95.00 Kč0.00 Kč

Balení: Igelitový obal
Prodáváme kuřecí stehenní plátek bez kůže, syrové, čerstvé. Dotazy na tel: 725 306 191
Kuřecí stehenní plátek s kůží, čerstvé maso J1/-kg92.00 Kč0.00 Kč

Balení: Igelitový obal
Prodáváme kuřecí stehenní plátek bez kůže, syrové, čerstvé. Dotazy na tel: 725 306 191
Kuřecí stehno, čerstvé maso J1/-kg67.00 Kč0.00 Kč

Balení: Igelitový obal
Prodáváme kuřecí stehna, čerstvé. Dotazy na tel: 725 306 191
Celkem:0.00 Kč

Po výběru odběrného místa je možno vložit zboží do košíku.