Doplňky ke grilovanému masu
1/ Marinády
jsou tekuté směsi oleje zejména s kořením a bylinami, ve kterých se různou dobu namáčí maso nebo se jimi maso při grilování potírá. To získává charakteristickou chuť.
2 / Dipy a omáčky
- rozdíl je v tom, že v dipu se jídlo namáčí, omáčkou se jídlo polévá
Více o dipech =>>
3/ Dresink je omáčka pro salát
Více o dressingu =>>
Rozsah nabídky | Marinády | Omáčky a dipy | Zeleninové saláty | Dresingy na saláty | Pečivo |
základní | Pravá česká marináda:
|
|
|
Bylinný dresing (majonézový, jogurtový, smetanový) | Obyčejný chléb |
rozšířená | Další marinády:
|
Další dipy:
|
Další saláty:
|
Další dresingy:
|
Další pečivo: Dle výběru na trhu. |
Marinády se liší v obsahu koření nebo jiných ingrediencí, které mu dávají charakteristikou chuť. | Maso a jiné potraviny jsou do dipů namáčené a rozšiřují chuťový požitek. |