Alobal pro ochranu masa při grilování (v první části grilování)

Alobal používaný na obalení masa (selete, vepřové kýty...). Ten má ochránit maso před spálením přímým plamenem nebo nepřiměřeným žárem. Alobal
Mnohokrát jsem griloval selata a kýta, ale nikdy jsem na grilování nemusel používat alobal. Asi to bylo dáno tím, že konstrukce grilu, který jsem používal a používám, umožňoval regulovat polohu masa tím, že ne něj nemohlo působit nepřiměřené teplo. Úskalí představuje přiložení dřeva, kdy plameny jsou velmi aktivní a chvíli trvá, než se dřevo rozhoří a prohoří a dává již jen teplo.
Máte-li gril, kde nemůžete oheň a žár dostatečně spoutat, tam použijte alobal. 

Jiná věc je při grilování drůbeže. Krůtu, krocana určitě obalte do alobalu a chraňte tak mnohem křehčí kůži těchto ptáků. 

Alobal, který Vám dodáme, je speciální, pevný, silný alobal. Na obrázku je vyobrazen právě takový. Podle možností dodáváme speciální alobal, který je ještě pevnější. Získáváme jej od specializované firmy na hliník. 

Pokud se chcete zeptat na na zkušenosti, zavolejte +420 725 306 191 (Zdeněk Straka)