Zahradní grilování na roštu

Maso na grilování

Věnujte pořízení masa na grilování zvláštní pozornost. Neúspěch se může dostavit.

Je důležité, aby maso pocházelo z mladých zvířat, nejlépe co nejpřírodněji krmená, důležité je z jakého místa těla zvířete maso pochází, jak je vyzrálé a jak je na grilování připravené.

  1. Maso na www.gurmanservis.cz předkládané jako maso na zahradní grilování na roštu je k tomuto účelu určené. Splňuje výše uvedené podmínky. Zrání - staření hovězího masa=>>
  2. Můžete si vybrat nejvhodnější části z těla zvířat, které se pro grilování nejlépe hodí.
    Masa na grilování na roštu - zahradní grilování

Příprava masa na grilování

Maso je třeba na grilování připravit. Začíná to nakrájením masa. Na výsledku - chuti masa se podílí různé marinády, koření, omáčky, které na maso použijeme. Při používání marinád se maso marinuje různými způsoby, které vpraví do masa chuť koření, marinád v různé míře a s různou rychlostí - za různou dobu.

Po nakrájení masa, jeho případné naříznutí po krajích, aby se nekroutilo, naklepání či propíchání (použití například tenderizér -naklepávače masa)

  • maso marinované, masírované

Příprava masa před grilováním ovlivňuje jak chuť masa, tak i dobu tepelné přípravy.


Zásady úspěšného grilování masa na pevném grilu - roštu

K dosažení úspěchu je potřebné dodržovat zásady grilování masa=>>