Maso na uzení, druhy, části, kvalita, čerstvost

Maso na uzení - jaké (stav, druhy)

Maso na uzení lze použití téměř jakékoliv.
  • čerstvé (nechtějte použít maso, které se vám již není čerstvé, zužitkovat tak, že jej "omladíte" uzením)
  • s kostí i bez kosti, uzení masa s kostí v sobě nese riziko horšího vyuzení a riziko zkažení (zasmrádnutí) masa u kosti
  • udit lze jakýkoliv druh masa, tedy vepřové, hovězí, rybí, skopové, drůbež atd. 
  • mletá masa (klobásy, párky) opět z různých druhů masa a částí zvířat, uzený jazyk
  • bezmasé suroviny (sýry)

Části masa vhodné na uzení

Vepřového maso s a bez kosti (dle části)

  • Uzená plec (rolovaná)
  • Uzená krkovice
  • Uzený ocásek
  • Uzená žebra - v různé míře podílu masa
  • Uzené koleno přední a zadní
  • Uzený jazyk
  • Uzený bok 
  • Vepřová pečeně

Hovězí maso s a bez kosti

Drůbeží maso (krůty, krocany, kuřata 

Termíny a místa rozvozů pohoštění

Termíny a místa rozvozů pohoštění

  1. Termín rozvozu je každý pracovní pátek. Není možno garantovat čas rozvozu.
  2. Rozvoz veškerého sortimentu je na adresy na trase Pardubice - Praha (Hradec Králové, Kutná Hora, Kolín, Nymburk, Poděbrady.
  3. Kýty a selata, viz e-shop, rozvážíme na výše uvedená místa, (viz bod 2), a také do měst (Olomouc, Šumperk, Mladějovice).
SORTIMENT PRO POHOŠTĚNÍ

SORTIMENT PRO POHOŠTĚNÍ

Široký výběr produktů (chlebíčků, obložených mís, zákusků a mini zákusků a dalšího sortimentu pro pořádání pohoštění.