Masírování masa

je velmi účinný způsob přípravy masa zejména na uzení za pomoci masírovacího stroje - masírovačky. V masírovacím stroji je maso po delší dobu (1-2 hodiny) převraceno v slaném nálevu. Tím sůl plně proniká do celé struktury masa.

Přípravek na masírování - solení masa bez soli =>>

Masírované maso je vhodné pro další zpracování UZENÍM.

Termíny a místa rozvozů pohoštění

Termíny a místa rozvozů pohoštění

  1. Termín rozvozu je každý pracovní pátek. Není možno garantovat čas rozvozu.
  2. Rozvoz veškerého sortimentu je na adresy na trase Pardubice - Praha (Hradec Králové, Kutná Hora, Kolín, Nymburk, Poděbrady.
  3. Kýty a selata, viz e-shop, rozvážíme na výše uvedená místa, (viz bod 2), a také do měst (Olomouc, Šumperk, Mladějovice).
SORTIMENT PRO POHOŠTĚNÍ

SORTIMENT PRO POHOŠTĚNÍ

Široký výběr produktů (chlebíčků, obložených mís, zákusků a mini zákusků a dalšího sortimentu pro pořádání pohoštění.