Hygiena při nakládání masa před uzením

Přísná hygiena při přípravě masa a láku je zásadní věcí. Když se hygiena nebude dodržovat, dojde ke "zvrhnutí láku" a maso bude smrdět.

Nádoby, které je možné použít mohou být dřevěné, kameninové, smaltované (neoprýskaný smalt), nerezové i z plastu pro potravinářské účely.
Před použití je pořádně umyjte v horké vodě se saponátem nebo dezinfekcí. Po umytí je opláchneme čistou vodou. Shodně postupujte při mytí stolu, na kterém budete pracovat a také veškeré náčiní. A i vaše ruce musejí být čisté.
Hygienu je třeba dodržovat v celém procesu nasolování. 
Termíny a místa rozvozů pohoštění

Termíny a místa rozvozů pohoštění

  1. Termín rozvozu je každý pracovní pátek. Není možno garantovat čas rozvozu.
  2. Rozvoz veškerého sortimentu je na adresy na trase Pardubice - Praha (Hradec Králové, Kutná Hora, Kolín, Nymburk, Poděbrady.
  3. Kýty a selata, viz e-shop, rozvážíme na výše uvedená místa, (viz bod 2), a také do měst (Olomouc, Šumperk, Mladějovice).
SORTIMENT PRO POHOŠTĚNÍ

SORTIMENT PRO POHOŠTĚNÍ

Široký výběr produktů (chlebíčků, obložených mís, zákusků a mini zákusků a dalšího sortimentu pro pořádání pohoštění.