Grilování na zakázku, selata, v. kýty, krůty, krocana

Grilování selete na zakázku, grilování vepřové kýty, krůty

Grilování selete na grilu

Obsahem článku je:
grilování selete na zakázku (grilované sele na klíč), grilované prase, grilovaní prasete cena, grilování prasete na oslavě, objednávka grilování, nabídka grilování selat
Zažijte bezstarostnou "grilovačku" selete, vepřové kýty syrové i uzené, krůty nebo krocana...
Grilování prasete je pro nás běžnou činností. Mimo hezkého požitku z pohledu na opékaní selete, jeho konzumování a takové ty starosti, zda si dáte libovější nebo tučnější sousto, se není nutno o nic starat. Zůstane vám jen starost kolik masa potřebujete - podle počtu účastníků, v kolik hodin se má maso okrajovat a servírovat... a mít peníze na zaplacení selete, dřeva, práce....

Máme za sebou bohatou historii v grilování selat ...

Opékání, rožnění selete, vepřové kýty,  uzené kýty, krůty a krocana, krkovice na otočném grilu provádíme od roku 2014. Grilujeme na zakázku pro firmy i osoby.
Služba od firmy Gurmánský servis s.r.o. grilování selete, kýty, krůty nebo také steaků na akcích má tradici. Doposud jsme udělali dobré maso pro téměř 200 zákazníků.
%SLOUPEC-START%

A/ Grilování na zakázku - objednávka grilování selete?

Grilujeme na základě vaší poptávky. Sdělíte nám, jakou akci potřebujete zajistit, kdy, kolik budete mít lidí a všechny okolnosti, které jsou důležité pro zpracování nabídky. Není od věci také zavolat na +420 725 306 191 (Z. Straka) a probrat vaše požadavky také po telefonu.

Domluva o zajištění grilování selete, jiného masa - možný postup

  1. Napište, zavolejte, pošlete dotaz formulář, ve kterém sdělíte, co potřebujete,
    Poptávejte - formulář.
    také je možné současně zavolat na +420 725 306 191 (Z. Straka)
  2. Na vaši poptávku, po ujasnění všeho potřebného (kolik lidí na akci bude, kde to bude, technické otázky atd.), budeme reagovat CENOVOU NABÍDKOU.
  3. Při souhlasu s cenovou nabídkou, popřípadě její úprava.
  4. Objednání grilování zákazníkem.
  5. Stvrzení objednávky, garance termínu grilování.

B/ Co a kolik toho můžeme ugrilovat

Co grilujeme

Grilujeme selata, velká malá, podle počtu účastníků, vepřové kýty syrové, uzené, 

Kolik ugrilovat

Níže uvedené kapacitní možnosti je možné rozšířit doplněním zapůjčení dalších grilů mimo kmenové grily firmy. Další grily jsme schopni obsluhovat a zajistit vyšší kapacitu grilování masa.

Grilované sele 

Opékání selete znamená úbytek jeho hmotnosti .Grilujeme selata o hmotnosti cca 15 kg až po sele o hmotnosti 70-80 kg, což umožňuje zajistit občerstvení v rozsahu 200 g na osobu 20 i 100 osob.
Kapacita grilu je cca 3-4 ks vepřové kýty, což odpovídá minimálně hmotnosti 50 kg syrového masa. Po ugrilování je k dispozici cca 32 kg. Při obvyklé porci o hmotnosti 200 g je, po jednoduchém výpočtu,  k dispozici těchto porcí cca 64.

Grilovanou krůtu - krocana

Na gril můžeme umístit 3-4 ks krůt, 2-3 krocana nebo podobnou kombinaci. I zde je možné uspokojit počet lidí masem z krůty, krocana v počtu více jak 50 osob.
Kolik porcí získáte z krůty, krocana?
Poptávejte - formulář.

C/ Vytvoření podmínek pro grilování spočívá v zajištění:

  • prostor pro umístění grilu a dřeva,
  • stůl pro manipulaci s masem napíchnutí na grilovací jehlu,
  • stejný stůl slouží na umístění pomůcek pro gril grilování a servírování masa 
    • okrajujeme do gastronádob, které jsou umísťovány na vhodné místo, zpravidla rautový stůl,
    • odkud jsi účastníci akce sami berou maso podle své chuti,
    • okrajování jsou uskutečňuje přibližně každých půl hodiny,
  • zajištění vody 
  • zajištění elektrického proudu 
  • zajištění osvětlení v případě že se grilování uskutečňuje v nočních večerních a nočních hodinách
  • v potřebném rozsahu spolupracovat s ostatním cateringem
  • grilované maso zabezpečujeme buď v období večera jako náhradu za večeři samostatné jídlo v některých případech i grilované maso součástí celkového občerstvení. 
V závislosti na dohodě organizátorem akce zabezpečujeme, nebo nezabezpečujeme takové potraviny jako jsou chléb pečivo hořčice kečup eventuálně dipy. 
Je žádoucí, aby organizátor akce s námi spolupracoval ve vytvoření scénáře pro servírování, dále spolupracovat při ladění situací v průběhu grilování i expedování masa a průběhu akce, v závislosti na konkrétních podmínkách.

D/ Vlastní průběh pečení selete, grilování prasete

  1. V den grilování přijedeme ve stanovený čas (tak, aby bylo možno instalovat, usadit gril, složit dřevo, připevnit sele, kýtu na jehlu grilu a zahájit grilování) a v domluvený čas zahájit okrajování a servírování masa na rautový stůl.
    • v praxi to občas vypadá tak, že stanovený čas ještě není vhodný, sem tam je potřebné termín posunout o trochu později. A to je splnitelné a ne na úkor kvality ugrilovaného masa.
  2. Instalace grilu, připevnění selete, kýty, krocana na gril, ev. postavení grilu s roštem pro grilování steaků. Od objednatele je zajištěn zdroj elektrické energie, prostor pro postavení grilu, místo na složení dřeva, zdroj vody. Nutnou součástí pracoviště pro grilování je pracovní stůl, který slouží v celém průběhu grilování (nejdříve na práci s masem, dále na odložení náčiní grilujícího, pro manipulaci s masem z grilu apod.)
  3. Vlastní grilování masa
  4. Postupné grilování masa a jeho postupné dodávání na rautový stůl. 
    • to trvá cca 4 hodiny do úplného okrájení masa z kýty, selete atd. Doba může být i delší, jestliže je sele o větší hmotnosti.
  5. Servírování grilovaného masa - postup
  6. Při plném okrájení masa je kostra selete se zbytky masa sundáno z grilovací jehly a uloženo do nádob (pekáč, vanička) k případnému dalšímu využití.

E/ Grilování vepřového masa - lokality grilování

Grilování selat, grilování vepřové kýty, grilování krůt a krocanů provádíme v lokalitách, které odpovídají vašim poptávkám a také ekonomice. Prostřednictvím vyhledávačů nás hledáte především těmito dotazy:
  • grilování prasete
  • grilování selete 
  • grilování vepřové kýty
Města a okolí, kde grilujeme: Pardubice, Hradec Králové, Kolín, Nymburk, Praha
V přiměřené vzdálenosti od Pardubic.

F/ Grilované sele cena, naše grilování je levné grilování

Předložit cenu za grilování na tomto místě je nesprávné. Bez konkrétních požadavků co bude grilováno, rozsahu grilování, znalosti místa grilování a podobně by vedlo k nesprávným závěrům. Nacenění provedeme po vzniku vaší poptávky.
Grilování je nejlevnější v Pardubicích a okolí, zkrátka co nejblíže od místa, odkud vyjíždíme a do ceny se promítá doprava v minimální míře. To platí zejména pro menší objem grilování. Když grilujeme pro větší společnost, dodáváme další produkty - viz například Levná svatební hostina, potom jsou náklady na dopravu rozptýleny v ceně grilování a ostatních produktů.

    Poptávejte - formulář.

    Vypomůžeme s dalším caterinegem, např.:

    • zapůjčení servírovacích nádob
    • dodání jednorázového nádobí
    • dodání, zajištění jednorázového nádobí
    Termíny a místa rozvozů pohoštění

    Termíny a místa rozvozů pohoštění

    1. Termín rozvozu je každý pracovní pátek. Není možno garantovat čas rozvozu.
    2. Rozvoz veškerého sortimentu je na adresy na trase Pardubice - Praha (Hradec Králové, Kutná Hora, Kolín, Nymburk, Poděbrady.
    3. Kýty a selata, viz e-shop, rozvážíme na výše uvedená místa, (viz bod 2), a také do měst (Olomouc, Šumperk, Mladějovice).
    SORTIMENT PRO POHOŠTĚNÍ

    SORTIMENT PRO POHOŠTĚNÍ

    Široký výběr produktů (chlebíčků, obložených mís, zákusků a mini zákusků a dalšího sortimentu pro pořádání pohoštění.