Grilovaná vepřová žebírka na medu

Používání medu při přípravě grilovaných vepřových žebírek má svoje úskalí. Marináda z medu se může připálit, spálit už v momentě, kdy ještě není maso uvnitř masa dobře upečené. A u vepřového masa je nutné, aby bylo nejméně středně propečené. Druhý problém může nastat tím, že maso bude upečené a povrchu masa, medová marináda může být spálená.

Jak se tomu vyhnout? Jak docílit, abychom plně využili výjimečné postavení vepřových žebírek (podíl tuku v mase na žebírku jej dobře podlévá a ochucuje a sousedství masa s kostí je pro jeho chuť také velmi prospěšné.

Je to jednoduché. Žebírka nemarinujte ani nepotírejte, ugrilujte je a sundejte je cca 5 minut před tím, než budou hotová. Potom je polejte medovou omáčkou, natřete a dogrilujte.

Termíny a místa rozvozů pohoštění

Termíny a místa rozvozů pohoštění

  1. Termín rozvozu je každý pracovní pátek. Není možno garantovat čas rozvozu.
  2. Rozvz je na adresy na trase Pardubice - Praha (Hradec Králové, Kutná Hora, Kolín, Nymburk, Poděbrady
  3. Kýty a selata viz e-shop na dohodnuté místo  v městech (Olomouc, Šumperk, Mladějovice)
SORTIMENT PRO POHOŠTĚNÍ

SORTIMENT PRO POHOŠTĚNÍ

Široký výběr produktů (chlebíčků, obložených mís, zákusků a mini zákusků a další) pro pořádání pohoštění.