Brisket - hovězí maso z hrudníku
Brisket - část hovězího masa
Brisket je část hovězího masa z hrudníku. Skládá se ze dvou svalů. Štíhlého “plochého” a tučnějšího “point”.
Nutriční hodnoty
Množství na
|
|
Kalorie (kcal) 155 |
Tuky 7 g | |
Nasycené mastné kyseliny 2,6 g | |
Polynenasycené mastné kyseliny 0,2 g | |
Mononenasycené mastné kyseliny 3,5 g | |
Cholesterol 62 mg | |
Sodík 79 mg | |
Draslík 330 mg | |
Sacharidy 0 g | |
Vláknina 0 g | |
Cukr 0 g | |
Bílkoviny 21 g |
Vitamín A | 0 IU | Vitamín C | 0 mg |
Vápník | 5 mg | Železo | 1,9 mg |
Vitamín B6 | 0,4 mg | Vitamín B12 | 2,4 µg |
Hořčík | 23 mg |