Název | Množ. | Min/Max | MJ | Cena/Ks | Cena celkem | Obr. |
---|
Grilovací klobása JALAPEŇO se sýrem, (60g/ks) (T) | | 2/- | kg | 159.00 Kč | 0.00 Kč | Objem: min. 2 kg/ (60 g/ks) Balení: vakuované Bílá grilovací klobása je pikantní klobása bílá se sýrem. Je plněna do skopového střeva. Pikantnost klobása dávají chilli papričky (chilli vločky), také zázvor. Dále obsahuje muškátový ořech a muškátový květ i česnek).
Dodáváme Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora |
Grilovací klobása jemná, bílá, (60g /ks) (T) | | 2/- | kg | 152.00 Kč | 0.00 Kč | Objem: min. 2 kg, (60g /ks) Balení: vakuované Jemná bílá grilovací klobása, podíl vepřového masa 58%. hovězí 9,5%.
Dodáváme Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora |
Grilovací klobása s chřestem - polotovar, (60g /ks) (T) | | 2/- | kg | 152.00 Kč | 0.00 Kč | Objem: min. 2 kg, (60g /ks) Balení: vakuované Grilovací klobása s chřestem - polotovar, (60g /ks) (T)
Je nutno ji tepelně zpracovat, jde o polotovar, tedy grilování je způsob tepelného zpracování. Jinak to ani nejde. |
Grilovací klobása s limetkou a chillii - polotovar, (60g /ks) (T) | | 2/- | kg | 152.00 Kč | 0.00 Kč | Objem: min. 2 kg, (60g /ks) Balení: vakuované Grilovací klobása s limetkou a chilli - polotovar, (60g /ks)
Je nutno ji tepelně zpracovat, jde o polotovar, tedy grilování je způsob tepelného zpracování. Jinak to ani nejde. |
Hradecká grilovací klobása bílá 120 g, Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora (T) | | 2/- | kg | 158.00 Kč | 0.00 Kč | Objem: min. 3 kg , ks 120 g Balení: vakuované Hradecká klobása 120 g, bylinková, na jemno kutrovaná, bílá, podíl vepřového masa 72%, vepřové syrové sádlo 8,7%, Plněno do přírodního vepřového střeva Dodáváme Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora |
Špekáčky vázané, prodej 3 kg a výše, Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora, (T) | | 3/- | ks | 133.00 Kč | 0.00 Kč | Objem: podle požadavku, nejméně však 3 kg Balení: vakuované Ručně vázané špekáčky z vepřového a hovězího masa - tradiční receptura. Je vhodný na ohřátí i opékání. Podíl vepřového masa 54% a 18 % hovězí maso.
|