Grilovací klobása s chřestem - polotovar, (60g /ks) (T)
Grilovací klobása s chřestem - polotovar, (60g /ks) (T)
Je nutno ji tepelně zpracovat, jde o polotovar, tedy grilování je způsob tepelného zpracování. Jinak to ani nejde.
Je nutno ji tepelně zpracovat, jde o polotovar, tedy grilování je způsob tepelného zpracování. Jinak to ani nejde.
Trvanlivost: | 21 dní v chladu 0-5 stupňů Celsia |
---|---|
Objem: | min. 2 kg, (60g /ks) |
Balení: | vakuované |
Měrná jednotka: | kg |
Dostupnost: | do 5 dnů; dotázat se na bližší termín |
DPH: | 12% |
Odběrná místa
Grilovací klobása
podíl vepřového masa 58%, hovězí 9,5%. Je vhodná pro ty, kteří upřednostňují méně pikantní klobásy. Jemně kutrované maso (rozsekané), kvalitní maso je okořeněno a naplněno do vepřového střívka. Okořeněná je také medvědím česnekem.